Suomen halvimman tila-auton maahantuoja rukkasi hinnastoaan: Puhkikehuttu viiden hengen kuljetin irtoaa nyt alle 11000 eurolla

Julkaistu:

hintapolitiikka
Dacia Suomi on julkaissut koko mallistoaan koskevan erikoishinnaston loppuvuodelle 2016.
Viime viikolle päivätystä ja kaikessa hiljaisuudessa julkaistusta uudesta hinnastosta selviää, että useiden Dacia-mallien hinnat ovat laskeneet. Pudotusta on jopa tuhansia euroja per malli.

Hyvältä tarjoukselta kuulostaa esimerkiksi Auto Bildin 100.000 km kestotestissä erittäin hyvin pärjännyt viiden hengen tila-auto Logan MCV, joka lähtee nyt perusmoottorilla ja perusvarustein autokaupasta hintaan 10999 euroa. Malli ehti kantaa Suomen halvimman viiden hengen tila-auton titteliä jo ennen tässä julkaistua hinnanlaskua.


Hintatärpiksi voi mainita myös merkin suositun katumaasturin eli Dusterin, jonka kaksivetoisen bensakoneisen perusmallin hintaa on tiputettu mukavasti tasan 2000 eurolla. Edullisimmillaan Duster 4x2 1.6 Basen saa näin ollen omakseen 14999 eurolla. Koko Dacia Edition 2016 -malliston kallein malli on nelivetodiesel-Duster, jonka saa alleen 20999 eurolla.


Dacian ja samalla koko Suomen halvimman uuden auton titteliä kantaa yhä 9999 euroon arvostettu, vapaasti hengeittävällä 73-heppaisella ja 1,2-litraisella bensakoneella ryyditetty viisivaihteinen Sandero. Sen hinta on säilynyt Edition -kampanjasta huolimatta ennallaan.

(Jutussa mainittuihin hintoihin eivät sisälly toimituskulut, jotka ovat Dacialla jälleenmyyjäkohtaisia.)

Ostaisitko 11000 eurolla mieluummin ihan uuden auton vaiko sittenkin käytetyn? Voit kommentoida juttua alla.

Ota kantaa

Kehtaisitko ajaa arkiajosi Dacialla?

Mikä ettei 75% No en 25%
Ääniä yhteensä 16574

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt