Kertooko automerkki kaiken kuskista? BMW:n puolestapuhuja Anu Ylelle: Bemaria ei meille tule, olen kuullut monen sanovan - Autot - Ilta-Sanomat

Kertooko automerkki kaiken kuskista? BMW:n puolestapuhuja Anu Ylelle: Bemaria ei meille tule, olen kuullut monen sanovan

Bemarikuski on nousukas juppi-idiootti. Tällaista käsitystä levitetään BMW:n puolestapuhujan mukaan turhaan.

Ärsyttääkö tämä näky?­

31.7.2016 19:01

Kajaanin BMW-kerhon tiedottajaa ja Suomen virallisen BMW-kerhon hallituksen jäsentä Anu Kovalaista stereotypiat pännivät.

– Se on tosi ikävää, koska siinä joutuu itsekin stereotypioiden välikäteen, kun ajaa BMW:llä. Ei se automerkin vika ole, että jotkut sellaiset idiootit nyt vaan ovat valinneet sen autoksi, Kovalainen sanoo Yleisradion artikkelissa.

BMW:n huono maine tietynlaisten kuskien automerkkinä juontaa juurensa 1980-luvulle, jolloin merkillä oli juppimaine. Asenne BMW-kuskeja vastaan näkyy muun muassa sosiaalisessa mediassa, jossa jaetaan usein kuvia esimerkiksi huonosti parkkeeratuista bemareista, Ylen uutisessa kerrotaan.

– Tosi monen tuttavapiirin vanhempien olen kuullut sanovan, että ihan sama mikä auto meille tulee, mutta bemaria ei tule. Sillä on negatiivinen maine, vaikka se on hyvä auto.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?