Autot

Entouragesta elokuva – Lincoln vaihtuu Cadillaciin

Julkaistu:

Suomessakin muutama vuosi sitten nähdystä Entourage-sarjasta on tekeillä elokuvasovitus.
Loppukesästä ensi-iltansa saavassa elokuvassa tosin ydinryhmän käyttämä Lincoln Continental on korvattu ihan toisennäköisellä autolla.

TV-sarja Entourage on osoittautunut ainakin maailmalla melkoiseksi menestykseksi. Tuottajana toimivan Mark Wahlbergin omiin kokemuksiin osittain perustuva sarja saa loppukesästä 2015 tarinaa täydentämään myös elokuvan. Sen pääosissa nähdään sarjasta tuttua kaartia kuten Adrian Grenier, Kevin Dilloin sekä Jerry Ferrara.

Porukka on sarjan introssa totuttu näkemään ”Kennedy-mallina” tunnetun, joskin vuosimallia 1965 edustavan Lincoln Continentalin neliovisen avoversion sohvilla, mutta elokuvassa tähän tulee muutos. Lincoln on korvattu Cadillacin neljän vuoden takaisille konseptiauto Cielillä, joka tosin noudattaa alkuperäisen auton viitoittamaa tietä. Ciel on nimittäin jättikokoinen, täysiveriset takatilat tarjoava neliovinen avoauto. Kuten Lincolnissa, ei siinäkään ole lainkaan B-pilareita, vaan sivuikkunat tiivistetään suoraan toisiinsa kiinni.

Lähes 5,2-metrinen Ciel liikkuu 3,6-litraisella tuplaturbo-V6-moottorilla, ja on ajan hengen mukaisesti hybridi. Tässä se eroaa olennaiselta osalta sarjan autosta, sitä nimittäin vauhditti tämän päivän mittapuulla megalomaanisen kokoinen, seitsenlitrainen V8 ilman ahtimia tai hybridiviritelmiä.

Entourage-elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa heinäkuun 5. päivänä 2015, Suomen ensi-iltapäivästä ei toistaiseksi ole tietoa.

Ota kantaa

Oletko katsonut Entourage-sarjaa?

Kyllä 23% En 77%
Ääniä yhteensä 6810