Autot

Renault'lta konseptiavolava – tuotanto vielä kysymysmerkki

Julkaistu:

Avolavat
Renault pyrkii saamaan jalansijaa kehittyvillä markkinoilla, kuten Etelä-Amerikassa. Tästä kielii Sao Paolon autonäyttelyssä nyt esiteltävä Duster Oroch, avolavamaasturi.
Avolavamarkkinat näyttelevät Suomessa ja muuallakin Euroopassa kohtalaisen pientä osaa kaikesta hyötyajoneuvokaupasta, mutta muualla maailmassa on toisin.

Kauko-Idässä tai Amerikassa matkustaneet tietävät pick-upien vankkumattoman suosion, ja samalla tavalla ne dominoivat markkinoita myös Etelä-Amerikassa. Maanosan kevyiden pakettiautojen markkinoista peräti 75 prosenttia on avolavojen hallussa.

Näinä päivinä käynnistyvässä Sao Paolon autonäyttelyssä on esillä Renault'n konseptiauto lisänimeltään Duster Oroch.

Hämäävästä nimestään huolimatta kyseessä ei siis ole Dacian automalli, vaan emoyhtiön oikeudella nimen itselleen lainannut Renaultin konseptiauto. Duster Oroch on Etelä-Amerikassa suosittua automallia, viiden hengen ohjaamolla ja lyhyellä lavalla varustettu, itsekantava avolava.

 

Hämäävästä nimestään huolimatta kyseessä ei ole Dacian automalli, vaan emoyhtiön oikeudella nimen itselleen lainannut Renault'n konseptiauto.Renault on jo aiemmin ilmoittanut rynnivänsä paikallisille markkinoille vähintään kahden avolavamallin voimin. Duster Oroch saattaa olla niistä toinen. Sen tuotantoon ottamisesta ei kuitenkaan annettu vielä mitään tietoa.

Varmaa kuitenkin on, että seuraavien vuosien aikana Renault'n mallistossa tullaan näkemään Orochista tuttuja muotoilukikkoja esimerkiksi sen keulan osalta.

Ota kantaa

Kelpaisiko Oroch myyntiin Suomessa?

Kyllä, tässä olisi hirviporukalle oiva kulkine! 73% Ei kelpaa, taitaa pysyä konseptina. 27%
Ääniä yhteensä 3201

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Tuoreimmat
  1. Juuri nyt
  2. Lapselle oireiden keksimisestä syytetyn äidin juristi: Lääkärit asettivat äidin epäasialliseen valoon
   Kotimaa
  3. Maailman nopein nainen Flo-Jo kuoli äkillisesti 20 vuotta sitten vain 38-vuotiaana – nämä asiat käynnistivät valtavan kohun
   Yleisurheilu
  4. IS:n lukijat yllättyivät Kaikkosen ja Taiveahon erosta: ”Yksi viimeisistä pareista, joiden erouutisesta olisin uskonut lukevani”
   Viihde
  5. Intiassa tapahtuu raiskaus alle vartin välein – 7-vuotiaan uhrin äiti: ”Elinkautinenkin on liian kevyt rangaistus ”
   Ulkomaat
  6. Julkkisten salainen kikka estää takuuvarmasti nolot hikitahrat – yllättävä apuri löytyy jo kaapistasi
   MyStyle
  7. Himomatkaaja Anna keksi, miten lennot voi saada hullun halvalla – etelän aurinkoon 60 eurolla!
   Matkat
  8. Spike Lee paljastaa Helsingin Sanomissa, että yhteistyö Jasper Pääkkösen kanssa jatkuu tulevaisuudessa – ”Hän teki vaikutuksen ihan kylmiltään”
   Viihde
  9. Pysäyttäviä sanoja Kiira Korvesta psykologin arviossa – Korpi avautuu kirjassa häpeäntunteistaan
   Taitoluistelu
  10. 53-vuotias mies vangittu epäiltynä raskaista lapseen kohdistuvista seksirikoksista – tuomittu aiemmin Helsingin Kallion kuristustaposta
   Kotimaa
  11. Lentopallomaajoukkueen avainhahmo haastaa tutut kasvot Italia-ottelussa: ”Olen tapellut heitä vastaan melkein vuoden”
   Lentopallo
  12. Näytä lisää