Tuhannet suomalaiset suuttuivat: Omia autoja ei haluta vaihtaa kuukausimaksullisiin paketteihin - "Kommunismia!" - Autot - Ilta-Sanomat

Tuhannet suomalaiset suuttuivat: Omia autoja ei haluta vaihtaa kuukausimaksullisiin paketteihin - "Kommunismia!"

Ilta-Sanomat kertoi eilen liikenneministeri Paula Risikon (kok) esittelemästä suunnitelmasta korvata osa suomalaisten käyttämistä yksityisautoista kuukausimaksullisilla paketeilla.

28.10.2014 9:57

Nettikommenttien perusteella valtionhallinnossa lämmitelty idea sai lähestulkoon täystyrmäyksen. Moni kommentoija uhkasi jopa muuttaa Suomesta kokonaan pois jos kuukausimaksulliset autopaketit toteutuvat.

Seuraavassa muutamia poimintoja lukijapalautteen kitkerämmästä päästä:

Pakettihinnoittelu on mitä suurimmassa määrin pakkomyyntiä, josta hyötyvät lähinnä palvelun tuottajat. Pakettihinnoittelussa hintakuva hämärtyy ja kuluttajan oikeusturva kärsii. Kuluttaja joutuu sitoutumaan palvelun tuottajaan maksamalla kk-maksuja usein jopa määräaikaisesti, mutta palvelun tuottajaa ei sido mikään.

Jep. Seuraavaksi omistumisasuminen sosialisoidaan ja tilalle tulee kuukausimaksullisia asuntopaketteja. Seuraavaksi valtio takavarikoi muun yksityisomaisuuden ja tilalle tarjotaan kuukausimaksullisia kansalaisen peruspaketteja.Vai että kolhoosiautoilla pitäisi alkaa kulkemaan? Pitäkää palvelunne ja digitalisaationne, ei kiinnosta. Tämä nyt on niin syvältä ja niin monesta syystä etten ala niitä tässä luettelemaan.

Pahoin pelkään, että jos palvelupakettibisnes ei muuten kannata niin ne muut vaihtoehdot kielletään. Niinhän se menee muutenkin, kun julkisiin ei saada muuten tarpeeksi väkeä niin viedään parkkipaikat ja laitetaan ajokieltoja ja lisäveroja yksityisautoille.

Lue Kommunistisen puolueen manifesti, osa 2. (tavoitteet). Siinä ne on nyky-kokoomuksen tavoitteet aika tiivistetyssä muodossa, kirjoitettu 1848 Karl Marxin toimesta. Yksi kohta kertoo, että liikennejärjestelmä on otettava valtion haltuun.

Hurraa, kumartakaa kaikki ikuisen ja absoluuttisen pyrokratian edessä, kun Suomen neuvostotasavallan ihanat ja mitä mahtavimmat virkamiehet ja johtajat ovat taas saaneet päähänsä idean, joka on mitä mainioin.. Hurraa sosialismi, hurraa suomen neuvostotasavalta... Paras hurrata tai päädyt leirille!!! Nimittäin kesäleirille, kukkien keskelle.

Lisää lukijoiden näkemyksiä autoilun pakettihinnoittelumallista voit lukea tämän linkin kautta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?