Pariisin autonäyttely 2014: Katso kuvat kiinnostavimmista uutuuksista - Autot - Ilta-Sanomat

Pariisin kaunottaret

Kian ehdoton uutuusmalli Pariisissa on iso katumaasturi Sorento. Varusteluettelosta löytyy muun muassa 360 asteen kameranäkymä ympäristöön.

Julkaistu: 3.10.2014 19:44

Ilta-Sanomat kokosi Pariisin autonäyttelyn kiinnostavimmat uutuudet yhteen pakettiin. Katso kuvakooste! 

Honda-mallisto on päivittymässä uudella CR-V:llä. Pariisissa nähtiin myös uuden HR-V:n ja Jazzin prototyyppiversiot.

BMW:n pikkuavo noudattaa jatkossa mallitunnusta 2.

Opel Corsan viides sukupolvi tuo mukanaan muun muassa koko joukon tässä kokoluokassa vielä harvinaisia ajoavustinjärjestelmiä.

Skodan uutuus on Fabia ja erityisesti sen farmarimalli. Auton yksinkertaiset muodot vedonnevat myös suureen suomalaiseen ostajajoukkoon.

S-MAXin uusi sukupolvi: perusrakenteessa ja tekniikassa on niin ikään huomattavan runsaasti uutta Mondeota.

 

 

Seat Leon X-Perience ja Volkswagen Golf Alltrack toimivat samalla reseptillä: sekoitetaan lieviä maasto-ominaisuuksia ja maustetaan muovisilla pyöränkaarilla.

Renault'n uuden sukupolven Espace on iso ja futuristinen tila-auto. Suomessa varmuudella harvinaiseksi jäävä kuljetin on lyhyesti sanottuna valoisa ja ylellisen ilmava.

Ministäkin saatiin vihdoin viisiovinen versio. Aiemmin yhtä paljon ovia on ollut vain maasturimaisessa Countrymanissa.

Audi A6 on saanut puolivälin kasvojenkohotuksen. Moottoreista pihein on nyt 114 grammaa päästävä 2,0 TDI Ultra.

Lexus NX tulee premium-katumaasturien kasvaville markkinoille kisaamaan samoista asiakkaista BMW X3:n, Mercedes-Benz GLK:n ja Audi Q5:n kanssa. Lexus-luksus perustuu jalostettuun Toyota RAV4:een.

Citroen tuo uutta DS-merkkiään voimakkaasti esille. Tarkoituksena on tehdä skoda-volkkari-audit, eli pelata samaa peliä useilla eri merkeillä.

Mercedes-Benzin B-sarjan kasvojenkohotusta on huhujen mukaan kiirehditty, todennäköisesti samalle tontille astuneen BMW:n uuden 2 Active Tourerin vuoksi.