Oletko todella kovan luokan museoautoharrastaja? Liikenneministeriö jakaa nyt avustuksia - Autot - Ilta-Sanomat

Oletko todella kovan luokan museoautoharrastaja? Liikenneministeriö jakaa nyt avustuksia

Liikenne- ja viestintäministeriö on julistanut kansalaisille haettavaksi vuoden 2014 avustukset.

Valtiontukea perinteisesti saanut auto- ja tieliikennemuseo Mobilia on järjestänyt muun muassa häkäpönttöautojen kokoontumisen.

14.1.2014 10:27

Avustukset on tarkoitettu liikenne- ja viestintäalan museoiden tukemiseen sekä liikenne- ja viestintäyhteisöjen hankkeisiin. Hakuaika päättyy 31.1.2014 kello 16.15.

Museoavustuksia myönnetään rakennushankkeisiin ja muihin kehittämisinvestointeihin sekä tiedotustoiminnan ja kansainvälisen yhteistyön tukemiseen. Tuki kohdennetaan ministeriön mukaan "erityisesti merkitykseltään tärkeimpiin ja kattavuudeltaan edustavimpiin ja tasokkaimpiin museoihin".

Tukea voidaan myöntää myös merkittäville yksityiskokoelmille, kunhan edustavuus- ja muut mainitut määritelmät täyttyvät.

Liikennealan yhteisöjen toiminnan tukemiseen osoitettua määrärahaa kohdennettaessa perusteena puolestaan on yhteisön yleishyödyllinen tarkoitus ja toiminta. Kyseisten yhteisöjen avustuksia myönnetään hankkeisiin, "joilla edistetään digitaalisten palvelujen kehittämistä ja niiden turvallista käyttöä, itsesääntelytoimenpiteitä sekä viestintävalmiuksia".

Hakulomakkeet ja muut asiaan liittyvät asiakirjat vuodelle 2014 löydät täältä.

Lähde: LVM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?