Lymyääkö sinunkin kotonasi haluttu kesätavara? Näillä kahdeksalla esineellä voit tienata nyt helposti - Asuminen - Ilta-Sanomat

Lymyääkö sinunkin kotonasi haluttu kesätavara? Näillä kahdeksalla esineellä voit tienata nyt helposti

Soutuvene löytyy nettikirpputorien myydyimpien tuotteiden listalla.

Julkaistu: 21.7. 16:21

Omasta varastosta voi tehdä todellisia löytöjä – ja saada niistä vielä rahaakin. Listasimme tämän kesän aarteet, jotka menevät juuri nyt kaupaksi nettikirpputoreilla.

Suomalaisilla nettikirpputoreilla pyörii tavaraa laidasta laitaan ympäri vuoden. Yhdestä alan keulayrityksestä Tori.fi:stä kerrotaan, että vuodenajasta riippumatta kestosuosikkeja ovat huonekalut ja sisustustavarat, kuten pöydät, lipastot ja sohvat.

Kesä – etenkin tämä poikkeuskesä – saattaa kuitenkin muuttaa ostokäyttäytymistä hieman.

Havaitsimme, että muun muassa keskustelusovellus Jodelissa etenkin käytetyistä kajakeista kerrottiin olevan kova kysyntä nettikirppareilla. Keskustelijat hämmästelivät sitä, että parhaimmillaan kajakki menee kaupaksi jo muutamassa minuutissa ilmoituksen jättämisestä.

Myös trangiat näyttäisivät olevan kysyttyä tavaraa: pikainen vilkaisu osoittaa, että nettikirpputoreilla niistä vilahtelee myös useita ostoilmoituksia. Vaellusreiteillä riittänee kuhinaa tähän kesänä.

Vantaan Facebook-kirpputorin ylläpitäjä Suvi Rattasepp kuitenkin kertoo, että ryhmässä samoja asioita kysytään kesästä toiseen.

– Tänä kesänä aika lailla samat tuotteet ovat myyneet kuin viime kesinä. Korona-aika on tosin vähän hiljentänyt myyntiä yleisellä tasolla, hän sanoo.

Mitkä muut tavarat menevät kaupaksi erityisesti nyt kesäkuukausina? Mikäli inspiroidut karsimaan turhaa tavaraa tai olet harkinnut jo pidempään myyväsi jotakin, kannattaa tarkistaa, olisiko nyt aika.

Listasimme Tori.fi:n ja Facebook-kirpputorien tietojen pohjalta kourallisen kesäaarteita, joista saattaa nyt päästä eroon helposti – samalla voi hyvässä lykyssä tienata useammankin euron.

  1. Tuuletin

  2. Ruohonleikkuri

  3. Nahkatakki

  4. Rottinkikalusteet

  5. Parveke- ja puutarhakalusteet

  6. Soutuvene

  7. Grilli

  8. Peräkärry

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Roosa, 24, tienasi yli 1400 euroa kirppiksillä ja kertoo nyt, mikä menee parhaiten kaupaksi

Katso, löytyykö kotoasi vaateaarteita - nämä tuotemerkit viedään nettikirppareilla käsistä!

Heidi, 32, tienasi kuukaudessa lähes 2 000 euroa nettikirppiksillä: ”Täytyy valita tarkkaan, mitä myy”

Kodin tavaroita vuokraamalla voi tienata – 7 yllättävää asiaa, joilla lyöt rahoiksi

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?