7 kaunista kaiutinta kotiin – nämä sopivat myös sisustajan silmälle

Satsatako sisustukseen vai äänentoistoon? Takavuosilta tuttu ongelma ei onneksi ole enää ajankohtainen.

Sisustaja valitsee kotiin kaiuttimen, joka sopii yhteen sisustuksen kanssa. Ikean Sonoksen kanssa yhteistyössä lanseeratut Symfonisk-kaiuttimet ovat monikäyttöisiä. Toinen niistä toimii kaiuttimena ja vaikkapa hyllynä, toinen on kaiuttimen lisäksi valaisin.

14.12.2019 17:45

Enää kotona ei tarvitse kiistellä siitä, että laitteet pilaisivat huolella koostetun sisustuksen.

Genevan kannettavassa Touring/XS -kaiuttimessa on Bluetooth-yhteys, 3,5 mm AUX-in -yhteys ja 30 tuntia kuunteluaikaa. Hinta 99 euroa.

Vifa Oslo Bluetooth -kaiuttimia saa kuudessa eri värissä. Hinta 499 euroa.

Ikea lanseerasi Sonoksen kanssa yhteistyössä monikäyttöiset Symfonisk-kaiuttimet. Toinen niistä toimii vaikkapa hyllynä, toinen on kaiuttimen lisäksi valaisin. Lasinen lampunvarjostin on käsityöläisen suupuhaltama. Jokainen tuote on yksilöllinen. Ilta-Sanomat arvioi aiemmin, että varsinkin lamppukaiuttimen ääni on melko tasainenmusiikkilajista riippumatta. Hinta 199 euroa.

Bose Portable Home Speaker -kaiutinta saa mustana tai hopean värisenä. Kaiutin on kevyt kantaa, sillä se painaa vain 1,06 kiloa. Ladattava akku kestää jopa 12 tuntia. Hinta 389,95 euroa.

Langattoman Bang & Olufsen Beoplay Beolit 17 -kaiuttimen akku kestää jopa 24 tuntia. Hinta 449 euroa.

Sonyn LSPX-S2 on bluetooth-kaiuttimen ja tunnelmavalaisimen yhdistelmä. Laite tuntuu olevan kuin tehty jazzin tai akustisten soittimien kuunteluun, IS arvioi taannoin. Hinta 600 euroa.

Bose Home Speaker 500 -älykaiutin sopii huippuluokan kotiäänentoistoon. Kaiuttimia on kahta väriä, mustaa ja hopeaa. Hinta 449,95 euroa.

Kuvat: valmistajat

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?