Näin sisustat kodin edullisesti ja helposti – markettien kauneimmat ideat

Julkaistu:

Sisustaminen
Piipahda kauppareissulla myös marketin sisustusosastolla.
Pimenevät illat ja lähestyvä syksy ovat loistava syy viettää aikaa kotona. Sisustuskärpänen pureekin monia suomalaisia juuri syksyn saapuessa.

Aina resurssit eivät kuitenkaan mahdollista suuria ja hintavia hankintoja. Onneksi kodin sisustusta voi kuitenkin piristää myös edullisemmin arkisen kauppareissun lomassa!

Kauniita sisustustavaroita ja -tekstiilejä voi nimittäin löytää myös isommista marketeista ja kaupoista, kuten K-Citymarketista, Prismasta ja Tokmannilta.

Heini Mikkonen K-Citymarketin markkinoinnista kertoo, että suomalaiset hankkivat sisustus-osastolta muun muassa käyttötekstiilejä. Esimerkiksi vuodevaatteet, pyyhkeet ja keittiötekstiilit ovat suosiossa.

– Sisustuksellisista ryhmistä eniten myydään sesonki- ja sisustusvaloja, lyhtyjä, huopia, koreja ja sisustustyynyjä. Juhlakausina myös kausikoristeilla sisustaminen kasvaa selvästi, Mikkonen sanoo.

Kokosimme yhteen ihania sisustustekstiilejä ja -tavaroita, joilla luot kodikkaan ja viihtyisän kodin syksyksi!


Juttua korjattu 26.8 kello 14.45. Riippuvalaisin Eglo Morales kuuluu Prisman valikoimaan. Jutussa kerrottiin aikaisemmin kuvan lähdetiedoissa Citymarket.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt