Unelmakodin ostanut amerikkalaisperhe alkoi saada piinaavia kirjeitä – ei uskaltanut koskaan muuttaa taloon, nyt se myytiin puolen miljoonan tappiolla

Julkaistu:

Yhdysvallat
”Tarkkailija” vainosi amerikkalaisperhettä pitkään.
Vainoajan kohteeksi joutunut amerikkalaisperhe on The Cutin mukaan saanut viimein myytyä Westfieldissä, New Jerseyssä sijaitsevan kotinsa.

Kolmilapsinen perhe osti unelmatalon 1,4 miljoonalla dollarilla vuonna 2014.

Taloa remontoinut perhe sai vain kolme päivää myöhemmin kirjeen The Watcher -nimimerkillä kirjoittaneelta vainoajalta. Tarkkailijaksi esittäytynyt henkilö halusi tietää, miksi perhe aikoo asua vuonna 1905 rakennetussa talossa.

“Isoisäni vahti taloa 1920-luvulla, isäni 1960-luvulla. Nyt on minun vuoroni. Miksi olette täällä? Otan siitä selvää...”

Kirjeen kirjoittaja uhkasi perheen lapsia.

”Kun tiedän heidän nimensä, houkuttelen heidät luokseni...”
Pelästynyt perhe sai pian toisen kirjeen.

”Leikkivätkö nuoret kellarikerroksessa? Kenellä on kadulle päin olevat huoneet? Tiedän sen heti, kun muutatte taloon. Kun tiedän, kuka nukkuu missäkin makuuhuoneessa, voin suunnitella paremmin… Voin tarkkailla teitä ja teidän kaikkia liikkeitänne jokaisesta ikkunasta ja ovesta... Olen vastuussa talosta.”

Kuukausia kestäneen vainoamisen myötä perhe ei uskaltanut muuttaa taloon. He päättivät panna sen myyntiin, mutta ostajaa ei tuntunut löytyvän. Vuokralaisia talossa sen sijaan asui.

Bloomberg kertoo, että tuntematon pariskunta osti talon 1. heinäkuuta vajaalla 960 000 dollarilla. Se oli noin puoli miljoonaa dollaria vähemmän kuin vainotun perheen vuonna 2014 maksama hinta.

Westfieldin poliisin, paikallisten syyttäjien ja yksityisetsivien tutkimuksista huolimatta vainoajan henkilöllisyyttä ei ole onnistuttu saamaan selville.

Tapaus on saanut maailmanlaajuista huomiota, ja Deadline.comin mukaan tuotantoyhtiö Netflix on jo hankkinut oikeudet sen esittämiseen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt