Maljakot, astiat, aterimet... Aki Palsanmäki arvioi 100 klassikkotuotteen hinnan eurolleen – katso, löytyykö sinun kaapistasi arvokkaita aarteita

rac

Julkaistu:

Vanhat tavarat
Vanhojen tavaroiden arvoa voi olla vaikea määrittää. Täysin oikeita vastauksia ei aina ole.
Suomen tunnetuin meklari Aki Palsanmäki kertoi 100:lle kodin klassikolle huutokauppahinnan. Hinnat ovat toteutuneita ulosmyyntihintoja Hirvaskankaan Kauppahuone Oy:ssä. Palsanmäki teki listan viime vuoden kesäkuussa. Koko listan löydät jutun lopusta.


Vanhojen tavaroiden hinnoitteleminen on vaativaa puhaa, jossa ei ole täysin oikeita vastauksia. Lopulta kyse on kysynnästä, tarjonnasta ja sen muutoksesta. Lisäksi pitää aina ottaa huomioon esineen kunto.Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki hinnoitteli IS:n pyynnöstä 100 suomalaisten kodeista löytyvää klassikkotuotetta. Palsanmäki aarvioi nimen omaan sen hinnan, minkä tuotteista voisi saada Hirvaskankaan huutokaupassa. Tuotteet on oletettu hyväkuntoisiksi.Hinnat ovat ulosmyyntihintoja, eivät sisäänostohintoja. Hintoja tarkastellessa kannattaa muistaa, että eri meklarit voivat arvioida saman tuotteen eri hinnoin kunnosta ja markkinoista riippuen.Artikkeli on julkaistu Ilta-Sanomissa aiemmin 15.1.2019 ja alun perin kesällä 2018 IS:n erikoisjulkaisussa Kotisi aarteet.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt