Oskari laittoi asuntoon kiinni 170 000 euroa näkemättä sitä – remontin aikana paljastuu järkyttävä yllätys

rac

Julkaistu:

Asuntokaupat sokkona
Maanantain Asuntokaupat sokkona -jaksossa remontoidaan kotia Oskarille. Remontti ei kuitenkaan suju suunnitelmien mukaan, sillä kodista löytyy järkyttävä yllätys.
Asuntokaupat sokkona -ohjelman maanantain jaksossa nähdään Oskari, joka etsii kotia 200 000 euron kokonaisbudjetilla. Kesken ohjelman hän kuitenkin laskee kokonaisbudjetin 170 000 euroon.

Asiantuntijat löytävät Oskarille kodin, mutta yllätykset eivät lopu tähän.

– Täällä on hometta ja se on järkyttävää! En tiedä, missä sitä on ja paljonko sitä on, sisustusarkkitehti Essi Nádor kertoo maanantain jaksossa.


Asunnon nurkkaseinästä löytyy tummaa muodostelmaa, jota urakoitsija Simo Långström tutkii.

– Nyt jännitetään, onko sitä koko kämpässä, ja meneekö koko homma ihan uusiksi. En haluaisi omasta kodista löytyvän hometta mistään, Essi Nádor sanoo.


Kosteusmittauksissa seinä todetaan kuivaksi, mutta rakenteen pinnassa oleva home täytyy kuitenkin hoitaa huolellisesti pois.

– Seinä pitää käsitellä homeenpesuaineella. Se on ainoa tapa käsitellä tämmöiset kohdat. Saadaan ne varmasti puhtaaksi ja home kuolemaan siitä, Långström kertoo jatkotoimenpiteistä.

Asuntokaupat sokkona on Nelosen uusi tosi-tv-sarja, jossa aivan tavalliset suomalaiset laittavat säästönsä likoon ja antavat kodinoston täysin ammattilaisen vastuulle.

Asuntokaupat sokkona nähdään Nelosella ja Ruudussa maanantaisin kello 20.

Nelonen ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt