Antti löysi kaupungilta kaikkien aikojen hienoimman vessan oven

Julkaistu:

Vessa
Helsinkiläisestä kauppakeskuksesta löytyy pikkuruinen ovi, joka on kuin suoraan sadusta.
Helsinkiläinen Antti Lukkari huomasi viikko sitten kauppakeskus Forumissa erikoisen rakennusratkaisun, joka nosti hymyn miehen kasvoille. Yhdessä miestenhuoneen vessakopeista oli kaksi ovea: pienempi perheen junioreille, suurempi isommalle väelle.

Ratkaisu ilahdutti Anttia, joka päätti jakaa sen sosiaalisessa mediassa.

– Forumissa kaikkien aikojen hienoin vessan ovi. Haluun kans käyttää tota pienempää, mies kirjoitti Twitterissä. Julkaisu keräsi hetkessä satoja tykkäyksiä.IS tavoitti Antti Lukkarisen, jonka mukaan suunnitteluratkaisussa yhdistyy kaksi tärkeää teemaa.

– Mielestäni ovi oli todella hauska idea, koska pienestä lapsesta on varmasti siistiä päästä kävelemään itse omasta ovesta sisään. Lisäksi se, että tuo lastenhoito-wc oli miesten puolella, on hienoa tasa-arvon kannalta, Antti kertoo.

Forumin kauppakeskusjohtaja Kirsi Kemppaisen mukaan kyseinen ovi löytyy kauppakeskuksen 0-kerroksesta, jonka miesten vessa on vasta uusittu. Ovien takaa löytyy lastenhoitohuone, jossa on sekä pieni että iso pönttö.

– Ratkaisulla on haluttu huomioida myös kauppakeskuksen pienimmät kävijät, Kemppainen kertoo.

Johtajan mukaan toteutus on otettu asiakkaiden keskuudessa positiivisesti vastaan. Samanlainen lastenovi aiotaan näillä näkymin sijoittaa myös pian valmistuvaan naisten vessaan.

Ota kantaa

Mitä mieltä ratkaisusta?

Onpa hauska! 89% Turhuuksien turhuus 11%
Ääniä yhteensä 13653

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt