Asuminen

7 kaunista torkkupeittoa – asiantuntija kertoo, mikä sopii vilukissalle

Julkaistu:

Viltit
Kylmä ja pimeä vuodenaika kutsuu vilukissoja peiton alle lämmittelemään.
Upottavan pehmeä, iholle lempeä ja ihanan lämmin.

Tulevan talven tärkein varuste on kylmältä pelastava torkkupeitto. Kaunis ulkomuoto on viltin valinnassa tärkeä kriteeri, mutta materiaaliakin kannattaa miettiä tarkoin.

Jyskin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Riikka Leskinen kertoo Ilta-Sanomille, että vilukissoille sopii lämmittävä villa- tai tekokarvahuopa, viileämmästä pitävä voi hankkia sataprosenttista puuvillaa olevan torkkupeiton.

Viltillä voi myös uusia kodin ilmettä helposti. Yksittäinenkin huopa voi muuttaa koko olohuoneen ilmeen rauhalliseksi. Tai sitten viltti on ihana väripilkku muuten hillityn sisustuksen keskellä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Materiaalin lisäksi kannattaa miettiä sisustuksen muuta ilmettä, kuten koristetyynyjä, mattoa ja verhoja, Leskinen muistuttaa.

Tämän hetken isoin trendi on huopa, joka ihastuttaa käsintehdyn näköisellä pintastruktuurillaan. Tällainen viltti on näyttävä, vaikka se olisikin yksivärinen.

– Yksiväristen torkkuhuopien rinnalla suosiotaan ovat kasvattaneet kuviolliset huovat, Leskinen sanoo.

Keltaisesta povataan hittiä

Väreistä luonnolliset ruskea ja harmaa kiehtovat suomalaisia, mutta joukossa on myös yllätyksiä. Yksi näistä on keltainen, josta povataan tulevaa hittiä, tuotepäällikkö Virpi Kivilahti Stockmannilta kertoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sisustusmaailmassa trendit vaihtuvat kuitenkin vikkelään.

Niille, jotka miettivät jo kevään sisustusta, Leskisellä on antaa sisäpiiritietoa. Keväälle 2019 on tulossa harmonisia ja pehmeitä sävyjä, joissa on ripaus terrakottaa ja aavikon sävyjä.

Myös naiselliset roosan sävyt, sininen ja vedenvihreä tekevät tuloaan sisustuskartalle.

– Yleisilme on jatkossa rauhallinen, sävy sävyyn.

7 vaihtoehtoa:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt