Apulannan Toni ja Sipe sisustivat messutalon – runsaasti pinkkiä! - Asuminen - Ilta-Sanomat

Apulannan Toni ja Sipe sisustivat messutalon – runsaasti pinkkiä!

Porin asuntomessutalo 25:n lastenhuone on Sipe Santapukin käsialaa.

Julkaistu: 6.7.2018 14:10

Uskoisitko, että näin pinkki huone olisi rokkarin käsialaa? Apulanta-yhtyeen Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki somistivat messukodin huoneet.

Pinkki lattia, kookas kissakuvio ja upottavan ihana säkkituoli. Kovinkaan paljon kauempana rock-yhtyeen keikalta ei voisi enää olla.

Olemmekin Porin asuntomessuilla, kohde numero 25:ssä. Kodin Terra by Prisma -talon kirjaston ja lastenhuoneen stailauksesta vastaavat tutut nimet, Apulanta-yhtyeen Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki.

Luulisi, että rokkareiden tausta näkyisi omakotitalossa vähintään synkkinä väreinä. Mutta mitään muuta vihjettä rokkareiden taustasta ei ole täällä nähtävillä kuin kirjaston lipaston päällä nököttävä pieni ja huomaamaton pääkallopatsas.

Muuten stailaus näyttää varsin kesyltä.

Lastenhuoneen katseenvangitsija on seinän kissakuvio.

Santapukin sisustaman lastenhuoneen herkullisimpiin yksityiskohtiin kuuluvat pinkki tammiparketti ja seinälle kuvioitu kookas kissa. Taiteilijan mielestä lapset tuovat elämään niin paljon väriä, että nyt on aika antaa sitä takaisin heille.

S-ryhmän tiedotteessa Santapukki kertoo, että toisten kotia sisustaessa ei voi sooloilla.

– Asunnon pitää olla sellainen raami, jonka kyseiset asukkaat kokevat omalle elämälleen sopivaksi. Muunneltavuus on tärkeää myös lastenhuoneessa, Sipe Santapukki kertoo tiedotteessa.

Toni Wirtasen somistamassa huoneessa on Tikkurila X486 -tapetti. Valaistus Winled, keinutuoli Eames RAR.

Pääkallopatsas Toni Wirtasen somistamassa kirjastohuoneessa.

Wirtasen stailaaman kirjaston katseenvangitsija on takaseinän luontoaiheinen tapetti. Sen edessä on sisustusmaailman klassikko, Eamesin RAR-keinutuoli.

Musta matto laitettiin paikoille luultavimmin ensimmäisenä. Wirtanen on nimittäin sitä mieltä, että sisustaminen täytyy aloittaa matosta.

– Se on itse asiassa tosi tärkee, et se matto rokkaa, koska se sit nivoo ton koko asian yhteen”, laulaja muistuttaa.

Toni Wirtasen sisustama kirjasto kokonaisuudessaan.

Kodin Terra by Prisma -talon sisustuksesta vastaa Wirtasen ja Santapukin lisäksi sisustusarkkitehti Sirkka-Liisa Hietaniemi.

Keittiö on sisustettu näyttävällä tapetilla.

Kodin huomiota herättävimmät yksityiskohdat ovat aulan uniikki puutaideteos ja keittiön rohkea banaaninlehtitapetti. Koti on suunniteltu nelihenkiselle perheelle, jossa on isä, äiti ja kaksi pientä tyttöä.

Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Porissa 6.7.-5.8.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?