Asuminen

Mummolatunnelmaa! Ihanat sisustusvinkit kotiin tai kesämökille

Julkaistu:

Sisustus
Yhdistele rohkeasti. Kaikki rakkaat esineet sopivat yhteen, kuten ruotsalaiset vinkkaavat.
Haluatko sisustaa kotisi mummolan malliin? Tässä IS:n vinkit, joilla pääset alkuun.

1. Aitoja luonnonmateriaaleja

Mummolatunnelmaan pääsee tietysti aitoja luonnonmateriaaleja käyttämällä. Ne paitsi näyttävät, myös tuntuvat käsiteltäessä hyvältä.

Lapuan Kankureiden valko-roosa Kukat-peitto on hyvä esimerkki kotoisasta sisustamisesta. Sitä voi käyttää myös pöytäliinana.


Yrityksen tuotteissa on ripaus nostalgiaa. Tuotteissa käytetään vain luonnollisia raaka-aineita, kuten pellavaa, tenceliä, puuvillaa, villaa ja mohairia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

2. Pariksi hirsitaloon

Asutko hirsitalossa? Kurkkaa Outi Puron perustamaan Mum´s-puotiin. Pasi Kärkkäinen-Tunkelon Savanni-matto on paksuille hirsilankuille kiva pari.

Mum´sin tarina on ihastuttava.


Puron Afrikan matkasta alkunsa saanut yritys työllistää nykyään noin 50 käsityöläistä Afrikassa, Intiassa, Boliviassa ja Kambodžassa. Tuotteet suunnitellaan Suomessa.

Materiaalinhankintaan käytetään mielikuvitusta ja aikaa: rannoilta kerätyistä muovikanistereista syntyy valaisimien varjostimia ja puhelinlaitoksen johtoylijäämästä koukkuja ja seinäkoristeita.

3. Mummolaa huvilatyyliin

Vai sisustatko kenties huvilaa?

Lähde inspiraatiomatkalle Helsingin Kuusisaareen, Didrichsenin taidemuseoon, jonka yksi huoneista on sisustettu Svensk Tennin perustajan Estrid Ericsonin Tolvearna-kesähuvilan tyyliin.


Vuonna 1924 perustettu Svensk Tenn tunnetaan värikkäistä tekstiileistään, tapeteistaan, sisustusesineistä ja kalusteista, jotka ovat saaneet inspiraationsa matkoilta maailmalle. Yrityksen keulahahmot, itävaltalainen arkkitehti ja muotoilija Josef Frank ja perustaja Estrid Ericson loivat tuotteita, jotka ovat nyt ajankohtaisempia kuin aikoihin.


Svenskt Tennin filosofiassa on jotakin ihanan rentoa.

Sen ideologian mukaan ”kaikki ihmiselle rakkaat esineet sopivat yhteen toistensa kanssa”. Koti saa näyttää siltä, että sattuma on heittänyt huonekalut yhteen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt