Sipoossa kaupataan taloa, joka on kuin suoraan suuresta maailmasta: ”Omistaja halusi rakentaa jotain hulppeaa”

Puolen hehtaarin tontilla seisova talo sijaitsee keskellä kaunista maalaismaisemaa.

Kelpaisiko tällainen lukaali?

24.5.2018 15:59

Oletko aina halunnut asua suuren maailman malliin poistumatta kuitenkaan kotimaasta? Nyt siihen on mahdollisuus, sillä Sipoossa kaupataan valtavaa kivitaloa, joka ei juuri suomalaisia rakennusperinteitä tunne.

Arvaisitko tämän talon löytyvän Suomen Sipoosta?

Talon kansainvälisestä rakennustavasta kielii muun muassa kiiltävä marmorilattia, olohuoneen suuret ikkunat ja pyöreät pilarit. Musta näyttävä takka tuo taloon oman ripauksensa luksusta.

– Tämä ei ole mikään perinteinen suomalainen skanditalo. Kansainväliseen vaikutelmaan vaikuttaa myös talon muotokieli, huoneiden sijoittelu, oleskelutilojen väljyys ja huonekorkeus, luettelee kiinteistöä välittävä Kirsi Mäntymäki.

Musta takka on oikea katseenkiinnittäjä.

Kodin emäntä voi päättää mielensä mukaan, kummassa talon keittiöistä haluaa kokata.

Ökytalosta löytyy tietysti kokonainen spa-osasto saunoineen, sadesuihkuineen ja poreammeineen. Talon toinen poreamme, tai tarkemmin sanottuna vastavirta-allas, löytyy terassilta.

Spa-osasto.

Välittäjän mukaan vaalean kivitalon muotokieli henkii itämaista vaikutelmaa, mutta hän voisi kuvitella tämänkaltaisen rakennuksen myös Persianlahdelle tai Yhdysvaltoihin.

Talon lattiat ovat pääosin marmoria.

– Talo on tehty rakkaudella. Omistaja halusi rakentaa jotain hulppeaa, joka kuitenkin sopii heidän perheensä käyttötarkoituksiin, Mäntymäki kertoo.

Pilarit luovat ylvästä tunnelmaa.

Uima-altaan lisäksi ulkoa löytyy niin sanottu vastavirta-allas, jossa voi myös kuntoilla.

Vuonna 2014 rakennettu uniikki talo sijaitsee puolen hehtaarin kokoisella tontilla, jolta avautuu rauhallinen ja vehreä maalaismaisema. Itse talolla on mittaa 257.1 neliötä. Kokonaisuutta kaupataan 1,75 miljoonan euron hintaan, joten myös ostajan lompakon pitää olla suuresta maailmasta.

Ilta-Sanomat ja Oikotie kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?