Asuminen

Nanna, 22, otti aurinkoa bikineissä pihalla, kun kuuli naapurin törkeän kommentin: ”Uppos aika syvälle”

Julkaistu:

Nanna Kukkosen naapuri puuttui hänen auringonottoonsa. Naiselle sataa rohkaisevia viestejä.
Vihtiläinen Nanna Kukkonen, 22, oli bikineissä ottamassa aurinkoa rivitaloasuntonsa takapihalla. Hän kuunteli musiikkia kuulokkeilla, mutta kun soittolista loppui, korvaan kantautui naapurien outo keskustelu:

– On kyllä ruman näköistä, kun lihavat ottaa aurinkoa, tälläkin alueella on paljon pieniä lapsia..., naapuri sanoi.

Ensialkuun Kukkonen lähti kiukuspäissään takaisin sisälle ja katsoi itseään hetken peilistä.

– Okei joo, en oo mikään mallin mitoissa menevä, mut silti uppos aika syvälle ihon alle tää naapurin sportti-zumba-hulahula -vaimon naseva kommentti mun auringonotosta, Kukkonen kirjoitti myöhemmin sosiaalisessa mediassa julkaisemaansa päivitykseen.
Nuori nainen sisuuntui naapurin ilkeästä kommentista ja lähti muina naisina takaisin takapihalle keräämään väriä pintaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Pyyhe olalle ja takas saastuttamaan naapurustoa! Kesäkuntoa tai ei, kaikki me naiset ollaan pirun hyvännäköisiä, oltiin me isoja, pieniä, pitkiä tai lyhyitä. Ei sillä oo merkitystä! Nautitaan siitä mitä me itse ollaan, eikä anneta muiden määrittää sitä mitä meidän pitäs olla, Kukkonen kirjoittaa.

Hän kertoo Ilta-Sanomille yllättyneensä siitä palautteen määrästä, jota hän on päivityksen jälkeen saanut.

– En olisi koskaan uskonut postauksen nousevan näin suuresti esille. On uskomatonta ajatella miten paljon ihmiset ovat saaneet sanojensa mukaan itseluottamusta tämän myötä.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Instagramissa Kukkonen on saanut runsaasti rohkaisevia ja ylistäviä viestejä:

”Sun kropassa ei ole pienintäkään vikaa, joten ei muuta kuin lisää väriä pintaan ja naapurit voi tunkea päänsä paikkaan johon aurinko ei paista”, nimimerkki aapee64 kommentoi.

”Oot upee nainen! Vähän vihastuin kun tota tekstiä luin, mutta antaa tollasten olla omassa arvossaan. Anna sun seksikkyyden ja upeen kropan näkyä noista naapureista huolimatta”, paulina_nataliaa kirjoittaa.

”Wow cool mimmi. Jatka ihmeessä pihallas auringon ottoa se ei kuulu naapureilles pätkääkään mitä siellä touhuut. Miks mun naapurissa ei oo tollaista auringon ottajaa?”, nimimerkki rankkajankka kehuu.

Oletko saanut loukkaavia kommentteja ulkonäöstäsi? Miten reagoit niihin? Keskustele alla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt