Asuminen

6 joulukalenteria aikuisempaan makuun – sopivat myös sisustukseesi

Julkaistu:

Joulu
Joulukuu koittaa perjantaina. Jos olet mattimyöhäinen, etkä ole vielä ehtinyt hankkimaan joulukalenteria, tee se nyt!
Kaikki joulukalenterit eivät suinkaan sisällä suklaata ja Disneyn hahmojen kuvia. Seuraavat kuusi joulukalenteria sopivat aikuisempaan makuun, eivätkä pilaa myöskään kodin sisustusta, päinvastoin!


1. Christmas Countdown -joulukalenteri

Tässä kalenterissa ei ole luukkuja, mutta malttamattoman joulun odottajan on silti helppo laskea päiviä raksimalla päivämääriä yli. Kalenteriin voi hankkia myös vaikka mustat siistit kehykset ja ripustaa seinälle.


2. Be&Liv Tree24 -joulukalenteri

Tämä joulukalenteri on moderni ja nykyaikainen. Joulukuusimainen muoto ja puinen materiaali luovat joulutunnelmaa. Numeroituihin palloihin voi piilottaa mieluisia yllätyksiä.

3. Design Letters -joulukalenteri

Täydellinen joulukalenteri mustan värin ystävälle. Mustasta nahasta tehtyyn kalenteriin saa väriä piilottamalla taskuihin värikkäisiin lahjapapereihin paketoituja lahjoja.


4. Neulottu joulukalenteri

Kolme metriä pitkässä joulukalenterissa roikkuu 24 pientä neulottua saapasta. Ripustamalla kalenterin vapaalle seinälle, joulutunnelma on taattu. Myös lapset innostuvat varmasti tästä joulukalenterista.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

5. Joulukalenteripussit

Näihin pusseihin voi laittaa vaikkapa joka päivälle erilaisen jouluisen mietelauseen, tai runon. Pusseja voi jakaa esimerkiksi työkavereille, tai ripustaa kotiin pyykkipojilla.

6. Talvitalo-joulukalenteri

Nostalgisen talon muotoinen joulukalenteri on ihana ja jouluinen sisustuselementti. Pienten luukkujen taakse voi kätkeä vaikkapa erilaisia teepusseja.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt