Airbnb-isäntää odotti kotona erikoinen yllätys – asukas laittoi seinät uuteen uskoon - Asuminen - Ilta-Sanomat

Airbnb-isäntää odotti kotona erikoinen yllätys – asukas laittoi seinät uuteen uskoon

Taiteilija vieraili Airbnb-kodissa Japanissa. Samalla hän laittoi kodin aivan uuteen uskoon.

Julkaistu: 31.10.2017 12:32

Näinkin voi tapahtua, kun jätät kotisi taiteilijan haltuun.

Airbnb-isäntien pahin pelko on vieras, joka ei pelkästään elä kodissa siivottomasti, vaan myös tuhoaa ja töhrii omaisuutta. Ilta-Sanomat on kertonut kauhujen vuokralaisista muun muassa täällä.

Elämisen merkit eivät kuitenkaan aina ole epätoivottuja. Näin kävi Tokiossa asuvalle kanadalaismiehelle Ericille, jonka luona majoittui amerikkalaisiranilainen taiteilija Ali Sabet.

Eric oli innoissaan, kun hän kuuli saavansa majoittaa kaupunkiin näyttelyä pitämään tulleen Sabetin, Independent-lehti kertoo. Eric toivoi, että Sabet maalaisi seinälle aivan mitä tahansa, mikä inspiroi taiteilijaa Japanissa.

Airbnb-isännän ei tarvinnut pettyä, sillä kun Eric saapui takaisin kotiin, koti oli laitettu uuteen uskoon. Sabet oli hahmotellut seinille japanilaista Sumi-e-tussitekniikkaa käyttäen valtavia naishahmoja.

Katso koko asunnon muodonmuutos. Voit katsoa videon myös täältä!

Työt ilahduttivat Ericiä niin paljon, että hän ei perinyt asukkaaltaan lainkaan maksua.

– Ele ei tosin ole niin avokätinen, kuin voisi kuvitella. Sabetin maalaukset maksavat tyypillisesti 2 700 euroa, Eric kertoo.

Tältä koti näytti muutoksen jälkeen. Voit katsoa kuvan myös täältä!

Myös taiteilijalle työ oli mieluinen. Sabet kuvailee Bored Panda -sivustolla seinämaalausta pikkuruisessa kodissa unelmaduuniksi.

– Olen niin kiitollinen että sain tilaisuuden jättää palan itsestäni Tokioon – paikkaan, jota haluaisin kutsua toiseksi kodikseni joku päivä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?