Sotku on nyt trendikästä! Wabi-sabi on vuoden 2018 älyttömin sisustusvillitys

Jäikö peti taas aamulla petaamatta? Älä huoli, vuonna 2018 se on trendikästä.

Vuoden hauskin sisustustrendi ylistää epätäydellisyyttä.

30.10.2017 19:54

Vuoden 2018 kuumin sisustustrendi sanoo piut paut kurinalaiselle ja viimeisen päälle olevalle kodille. Rento huolettomuus on kohta paljon mielenkiintoisempaa kuin millitarkkaan asetellut koristetyynyt.

Tämähän kuulostaa piristävältä! Ja mikä hauskinta, sisustustrendillä on täysin hullunkurinen nimi: Wabi-sabi.

Wabi-sabi haluaa nostaa halveksitun epätäydellisyyden esille ja ylistää sitä, Elledecor.com kertoo. Kuulostaa ihanan älyttömältä.

Epätäydellisyyden ihannoinnissa on kuitenkin kaikin tavoin järkeä. Harva meistä jaksaa pitää kotiaan nukkekotimaisen tällättynä päivästä toiseen. Joskus on lupa repsahtaa, jättää tiskit tiskaamatta ja antaa sängyn olla ilman päiväpeittoa.

Löydä kauneutta epätäydellisyydestä, vaikkapa naarmuisesta leikkuulaudasta.

Tilapäisyyteen ja epätäydellisyyteen viittaa sisustustyylin nimikin. Wabi-sabi on tietenkin japania. Kotona Wabi-sabi -tyyli tarkoittaa epätäydellisyyden sietoa, aitojen materiaalien käyttöä, aitoutta ja jopa sekasotkun sietoa. Ennen kaikkea kauneutta kannattaa nyt löytää sieltä, missä sitä ei yleensä ole tottunut näkemään.

– Pidä asiat aitoina ja autenttisina ja ole iloinen siitä, että kerrankin sinun ei tarvitse pedata sänkyäsi ollaksesi cool, trendinenä Isom Johnson neuvoo Elledecor.comin haastattelussa.

Kotien ei ole tarkoitus olla täydellisiä, niiden on tarkoitus olla elämiseen tarkoitettuja, Wabi-sabi julistaa.

Tähän trendiin on helppoa lähteä mukaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?