Pilvi, Pälvi

Asuminen

MAINOS Electrolux

Näin pääset eroon viikkosiivouksen paineesta

Julkaistu:

Yhä useampi siivoaa vähän, usein ja vihreästi. Miten siivousta voi nopeuttaa ja helpottaa?
Advertisement

Moni siivoaa mieluummin vähän kerrallaan ja useammin. Modernit siivousvälineet ja kodinkoneet ovat tehneet monista aiemmin vaivalloisista töistä joko täysin turhia tai hetkessä hoidettavia.

Varsi-imuri on kätevä ja tyylikäs valinta nykykotiin

Laadukkaan ja tehokkaan imurin käyttö nopeuttaa ja helpottaa siivousta. Perinteisen, perässä vedettävän imurin sijasta pienen kodin siivous sujuu näppärästi varsi-imurilla. Varsi-imurilla voi välittömästi imuroida suurimmat hiekat tai roskat pois lattialta. Tyylikäs imuri kannattaakin kotona sijoittaa käden ulottuville, jolloin siihen tulee tartuttua helpommin, ja koti pysyy miellyttävän siistinä.

Varsi-imuri on kätevä isommassakin kodissa, jossa se on mainio kaveri perinteiselle imurille tai jopa robotti-imurille. Varsi-imurilla voi puhdistaa portaat ja muut paikat, joita on hankala siivota isommalla imurilla. Myös varsi-imureiden ulkonäköön on panostettu - tyylikästä imuria voi hyvin pitää esillä, jolloin sitä tulee myös käytettyä useammin.

Electroluxin tyylikäs uutuusmalli on vaativaan käyttöön sopiva, äärimmäisen tehokas johdoton imuri, jonka PerformancePro™ -suulake varmistaa huippuluokan puhdistuskyvyn erilaisilla pinnoilla.Ympäristöystävällisyys kiinnostaa

Ympäristöystävällisyys on tämän päivän siivoustrendi. Yhä useampi haluaa ostaa ekologisesti valmistettuja siivousvälineitä. Electroluxin mallistosta löytyy muun muassa varsi-imuri, jonka valmistusmateriaalista 55 % on kierrätettyä muovia.

Monet alun perin ammattisiivouspuolelle kehitetyt keksinnöt helpottavat nyt kotien arkisiivousta. Mikrokuituliina on tästä hyvä esimerkki. Sen avulla pinnat puhdistuvat pelkällä vedellä, ilman ympäristöä kuormittavia pesuaineita.

Vähemmän tavaraa - helpompi siivota

KonMaritus nousi muutama vuosi sitten suosituksi keinoksi karsia kodista turhaa rojua – siivousfilosofian ideana oli kierrättää kaikki muu paitsi sellaiset tavarat, jotka tuottavat omistajalleen iloa.

Toinen samantyyppinen villitys on yhdysvaltalaisen The Minimalists -ryhmän lanseeraama Minimalismipeli. Siinä haastetaan ystäviä mukaan luopumaan kuukauden ensimmäisenä päivänä yhdestä tavarasta, toisena kahdesta, kolmantena kolmesta ja niin edespäin. Kuukaudessa kodista katoaa 465 tavaraa.

Kodin pitäminen siistinä on paljon helpompaa kun tavaraa on vähemmän.

Huipputehokas uutuusmalli nopeuttaa siivousta

Electroluxin Ultrapower EUP86SSM sopii vaativaan käyttöön, esimerkiksi keittiöön tai eteiseen poistamaan roskat ja muruset aina, kun tarve vaatii.

Suorituskykyinen TurboPower-litiumakku kestää pitkään ja latautuu nopeasti. Käyttöaika yhdellä latauksella jopa 95 minuuttia ja täysteholla 19 minuuttia.

PerformancePro™ -suulakkeella varmistetaan huippuluokan puhdistuskyky kaikilta lattiapinnoilta.

Valittavissa on kolme tehotasoa erilaisille lattia- ja mattopinnoille. Electroluxin patentoitu BrushRollClean™-toiminto puhdistaa suulakkeen harjaan kertyneet hiukset ja kuidut nopeasti ja hygieenisesti. DustSpotter LED-etuvalot auttavat näkemään imuroitavan alueen tarkasti. Itsestään pystyssä pysyvä rakenne tuo käyttömukavuutta siivoustilanteisiin.
MAINOS Electrolux
Näitä luetaan!
 • Juuri nyt
 • Päivä
 • Viikko
 1. 1

  Isoisä ja aikuinen lapsenlapsi harrastivat yhteisymmärryksessä seksiä – harvinainen rikostuomio

 2. 2

  Tiina, 49, siirtyy palkattomasta työkokeilusta palkkatöihin – te-toimisto uhkasi heti karenssilla

 3. 3

  Testaa yleistietoasi! Tee 20 kysymyksen IS:n pubivisa

 4. 4

  Hjallis Harkimo eroaa kokoomuksesta – arvostelee kovin sanoin puoluetta

 5. 5

  Yöhoitajat käräyttivät hämärämiehet katolta itse teossa – ”Tämä oli ihan leffatavaraa”

 6. Näytä lisää
 1. 1

  Prinsessa Sofia kohautti tyköistuvassa yläosassa – ulkomaillakin ällistyttiin: ”Ihan kuin malli!”

 2. 2

  Sometähti jakoi kuvia ”sugar daddyn” kustantamasta luksuksesta – totuus paljastui, kun poliisi sai kaunottaren rysän päältä kiinni

 3. 3

  Asunnottomaksi jäänyt Björn, 54, ”muutti” Ruotsin-laivaan – näin paljon hän maksaa asumisestaan

 4. 4

  Muurari teki salaojaremontin ennen talonsa myyntiä – sai 330 000 euron laskun salaisen virheen takia

 5. 5

  Isoisä ja aikuinen lapsenlapsi harrastivat yhteisymmärryksessä seksiä – harvinainen rikostuomio

 6. Näytä lisää
 1. 1

  Katariina sai selville hirvittävän totuuden omasta pojastaan vasta, kun poika kuoli yllättäen 23-vuotiaana

 2. 2

  Koulussa huomattiin, ettei 10-vuotias osannut lukea eikä kirjoittaa – taustalta paljastui vanhempien järkyttävä salaisuus

 3. 3

  Nuori nainen työskenteli Lidlissä osa-aikaisena myyjänä – jakoi Instagramissa kuvia järjettömän ylellisestä elämästään: Poliisi sai rysän päältä kiinni

 4. 4

  Tuomas Enbuske nosti esiin mielettömän porsaanreiän suomalaisessa Haluatko miljonääriksi? -visassa – oljenkorsi voikin olla järjettömän hyödyllinen

 5. 5

  Sara Forsberg lihoi 22 kiloa – sulkeutui kotiinsa ahmimaan pizzaa: ”Kaikki ympärilläni romahti”

 6. Näytä lisää