Asuminen

Onko kotonasi nettikirppisten aarre? 3 Ikea-kalustetta, joita sisustajat etsivät juuri nyt

Julkaistu:

Me Naiset
Varsinkin sellaiset Ikea-klassikot, joiden tuotanto on lopetettu, menevät kuumille kiville nettikirppiksillä.
Mistä tahansa voi tulla himoittu klassikko, myös Ikea-huonekalusta. Osa halutuimmista Ikea-tavaroista on edelleen tuotannossa, ja suosio perustuu käytännöllisen tyylikkääseen designiin. Osa huonekaluista on kulttitavaroita tuotannon lopettamisen takia.

Ainakin näillä tuotteilla on kysyntää Facebook-ryhmissä ja nettikirppiksillä:

Ekby Gällö -hyllyKevyt ja vaalea Ekby Gällö-hylly antaa pikkuesineiden loistaa. Voit katsoa kuvan myös täältä!

Ekby Gällö -hyllyä kysellään sisustustietoisten Facebook-ryhmissä sekä Tori.fi:ssä ehkäpä siksi, että se muistuttaa ulkoasultaan hitiksi muodostunutta String-hyllyä.

Bloggaajien kodeista ja sisustuslehdistä tuttu String on tehnyt kevytrakenteiset, valkoiset seinähyllyt muodikkaiksi. Ikean Gällö on huomattavasti edullisempi ostos kuin String, jonka hinnaksi tulee helposti toista sataa euroa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

PS 2012 -sohvapöytäJollakulla onnekkaalla on hallussaan peräti kaksi PS 2012 -sohvapöytää. Voit katsoa kuvan myös täältä!

Ekby Gällö -hyllyn tavoin myös PS 2012 -sarjaan kuuluva sohvapöytä edustaa kevytrakenteista, vaaleaa tyyliä. Nyt jo tuotannosta poistunut sohvapöytä on sisustajien suosikki kepeytensä ansiosta. Rimoista koostuva väliosa tekee sohvapöydästä erityisen.

Malm-lipastoMikäs se siellä String-trendihyllyn alla luuraa? Tavallinen Malm-lipasto tietenkin. Voit katsoa kuvan myös täältä!

Sellaisiakin Ikea-klassikoita on, jotka ovat suosiossa vuodesta toiseen riippumatta siitä, onko tuotanto käynnissä vai ei. Esimerkiksi yksinkertaisille Malm-lipastoille on Tori.fi:ssä yli 20 ostoilmoitusta. Vanhoilla lipastoillaan ei välttämättä voi lyödä rahoiksi, mutta jos Malmistaan haluaa luopua, siitä eroon pääsemisen pitäisi olla helppoa.

Lisää aiheesta:

6 yllättävän helppoa vinkkiä, joiden avulla Ikea-huonekalusi näyttävät arvokkaammilta

Näin räppäri-muotimoguli Kanye West villiintyi ruotsalaisessa Ikeassa

Kyllästyitkö sisustuskliseisiin? Nämä valinnat tekevät sinusta todellisen trendsetterin

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt