MainosFreedom Rahoitus

Kesä ohi ja rahat vähissä? Näin voit helposti säästää satoja euroja

Loman jälkeen on hyvä hetki tarkistaa oma taloudellinen tilanne. Kulutusluotot yhdistämällä voi helposti säästää satoja euroja.


7.9.2017 8:28

Monessa perheessä tuskaillaan pitkän ja kalliiksi tulleen kesän jälkeen syksyn hankintojen parissa. Koululaisille pitää hankkia tarvikkeita ja syysvaatteita. Isompien lasten koulukirjat muuttuvat maksullisiksi. Ja syyslomakin kolkuttaa reilun kuukauden päässä.

Rahoitusratkaisuja ja taloudenhoitoa on hyvä ajatella pidemmälläkin aikajänteellä. Yhä useampi suomalainen säästää jopa satoja euroja kuukaudessa yksinkertaisesti järjestämällä lainansa uudelleen.

Pohjoismaiden kokenein lainojen kilpailuttaja Freedom Rahoitus on tottunut palvelemaan asiakkaita, jotka haluavat helpotusta kuukausieriinsä.

Mistä säästöt sitten syntyvät?

”Tyypillinen asiakkaamme on perheellinen mies tai nainen, jolla on ainakin yksi kulutusluotto ja lisäksi luottokorttivelkaa. Usein voimme laskea heidän kuukausittaisia lainanhoitokulujaan merkittävästi. Joka päivä välitämme useita yhdistelylainoja, joissa tuo hyöty on ollut yli sata euroa kuukaudessa. Käytännössä säästö tulee siitä, että päästään eroon jokaisesta pienestä lainasta erikseen perittävistä tilinhoitomaksuista ja yhden isomman lainan korkotaso saadaan painettua alemmas”, sanoo Freedom Rahoituksen myyntipäällikkö Satu Härkönen.

“Vaikka olisikin vain yksi laina maksettavana, kannattaa se silti kilpailuttaa, sillä yleinen korkotaso on laskenut kilpailun kiristyessä lainanmyöntäjien välillä”.

Freedom Rahoitus kilpailuttaa asiakkaan lainaratkaisun tällä hetkellä yli 20:llä eri pankilla sekä rahoitusyhtiöllä ja verkosto laajenee jatkuvasti. Hakemuksen tekeminen ei sido ottamaan lainaa, vaan tarjouksiin voi tutustua rauhassa ja lopullisen päätöksen tehdä sen jälkeen. Kilpailutus on asiakkaalle täysin maksutonta ja välitetty laina tarjotaan samoin ehdoin kuin suoraan luotonmyöntäjältä haettaessa.

Tarjouksen lainojen yhdistämisestä saa nopeasti

Jokainen lainahakemus käsitellään aina yksilöllisesti ja lainatarjousten ehdot riippuvat muun muassa asiakkaan maksukyvystä. Palvelun käyttäjiltä vaaditaan 20 vuoden ikää, säännöllisiä ansio- tai eläketuloja sekä luottokelpoisuutta. Lainalle ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Palvelu on nopeaa: ensimmäiset lainatarjoukset tulevat jo muutaman minuutin kuluttua hakemuksesta ja loputkin yleensä saman päivän aikana.

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ!

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus on Pohjoismaiden kokenein lainojen kilpailuttaja, toiminnassa jo vuodesta 1999. Freedom Rahoituksen avulla lainan hakeminen on vaivatonta, sillä yhdellä hakemuksella tavoitat yli viisitoista pankkia ja rahoituslaitosta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?