Kuin suoraan Etelä-Euroopasta – 5 hulppeaa suomalaiskohdetta, jotka uima-allas kruunaa

Uima-allas on eräänlainen piste iin päälle, jolla kotiin saa ylimääräistä luksusta.

Tämä kohde ulkouima-altaineen sijaitsee Vihdissä.

Suomalaisiin taloihin uima-altaita rakennettiin etenkin 1970-luvulla, kunnes suosio hiipui.

Kiinnostus uima-altaita kohtaan heräsi jälleen muutamia vuosia sitten. Moderneissa taloissa uima-allas rakennettiin usein sisätilojen sijaan ulos.

Kokosimme yhteen viisi hulppeaa kohdetta, jotka ulkouima-allas kruunaa.

Kohteet ovat myynnissä Etuovi- ja Oikotie-sivustoilla.

5 hulppeaa suomalaiskohdetta:

Tämä kohde sijaitsee Vihdin Haapakylässä. 349 000 eurolla myytävän kohteen yksi katseenvangitsijoista on terassi ulkouima-altaineen.

Helsingin Karhusaaressa sijaitsevassa kohteessa on todellista kartanotunnelmaa. Ulkona on lämmitettävä uima-allas ja suuri terassi, saunallinen vierastalo ja tupa. Kokonaisuuden pyyntihinta on 925 000 euroa.

Tätä kohdetta katsoessa voisi luulla, että kyseessä on loma-osake Etelä-Euroopassa. Hulppea koti sijaitsee kuitenkin Suomen Siuntiossa. Pyyntihinta on 499 000 00 euroa.

Useimmat Oikotiellä ja Etuovella myynnissä olevat kohteet, joissa on ulkouima-allas, sijaitsevat Helsingin seudulla. Tämä kohde on kuitenkin Eurasta. Uima-allas on kätketty ulkorakennukseen, jossa sijaitsee myös sauna. Pyyntihinta on 269 000 euroa.

Tämä espoolainen kokonaisuus on kaunis kuin koru. Keltaisen talon iloisena kaverina on turkoosina hehkuva uima-allas. Pyyntihinta on 980 000 euroa.

Oikotie ja Ilta-Sanomat ovat samaa Sanoma-konsernia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?