Donald Trumpin lapsuudenkotia vuokrataan Airbnb:ssä: Laatta makuuhuoneessa muistuttaa ”historiallisesta hetkestä” - Asuminen - Ilta-Sanomat

Donald Trumpin lapsuudenkotia vuokrataan Airbnb:ssä: Laatta makuuhuoneessa muistuttaa ”historiallisesta hetkestä”

Yhdysvaltain 46. presidentin lapsuudenkoti on vuokrattavana Airbnb-vuokrauspalvelussa.

11.8.2017 12:07

Donald Trump syntyi Queensin Jamaica Hospital Medical Center -sairaalassa 14. kesäkuuta 1946. Pian sen jälkeen hän pääsi kotiinsa perheensä luokse isänsä rakennuttamaan asuntoon. Donald Trump vietti neljä vuotta talossa, kunnes perhe muutti isompaan.

Nyt, yli 70 vuotta myöhemmin, kuka tahansa voi asua Trumpin lapsuudenkodissa Airbnb-vuokrauspalvelun välityksellä. Hinta on tosin vaivaiset 636 euroa yöltä.

Talo on sisustettu 1940- ja 50-luvun huonekaluilla, sekä Trump-aiheisella krääsällä. Esimerkiksi olohuoneessa odottaa luonnollisenkokoinen pahvi-Trump.

– Hän katsoo mielellään telkkaria yömyöhään kanssasi, vaikka Fox Newsia, asunnon esittelijä toteaa.

Pahvi-Trump vastaanottaa vieraat nurkassa.

Trumpin Art of the Deal -kirja löytyy luonnollisesti jokaisesta huoneesta.

Talo myytiin viime vuonna noin 1,7 miljoonalla eurolla, kun Trump pyrki presidentiksi. Asunnossa on viisi makuuhuonetta, kolme kylpyhuonetta ja se on varustettu 16 sängyllä, jotta vieraita riittäisi.

Polttaminen, lemmikkit ja juhlat eivät ole asunnossa sallittuja.

Seinälle on kiinnitetty Andy Warhol -tyylinen maalaus Trumpista.

Asunnon omistajat eivät tarkalleen tiedä, kuka asui missäkin huoneessa, mutta isoin huone oli varmaankin vanhempien. Parisängyn yläpuolella roikkuu laatta, joka kertoo historiallisesta hetkestä.

– Tässä makuuhuoneessa presidentti Donald J. Trump sai alkunsa vanhempiensa Fred ja Mary Trumpin toimesta. Eikä maailma ollut sama sen jälkeen, laatassa lukee.

Tämä laatta roikkuu parisängyn yläpuolella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?