Tämä asuntoilmoitus Helsingistä saa hieraisemaan silmiä – hevosenpää ja punaista samettia - Asuminen - Ilta-Sanomat

Tämä asuntoilmoitus Helsingistä saa hieraisemaan silmiä – hevosenpää ja punaista samettia

Alkuperäisessä asussaan myytävät kohteet ovat harvinaisuuksia, jotka kääntävät päitä. Sellainen on nyt myynnissä Helsingissä.

Helsingissä on myynnissä asunto, joka yllättää väriloistollaan.

5.7.2017 16:33

Kesäkuussa Helsingin Sanomat uutisoi Katajanokalla sijaitsevasta 300 neliön kodista, jota myyntiin liki alkuperäisessä loistossaan. Kohteen parketti ja ruokasalin puinen kasettikatto ovat alkuperäiset, eli siltä ajalta, kun Suomi oli vielä Venäjän vallan alla.

Nyt Oikotie- ja Etuovi-sivustoille on tullut jälleen myyntiin kohde, joka vie katselijat aikamatkalle menneeseen – tai kenties jopa täysin eri kulttuuriin.

Helsingin Töölössä sijaitseva asunto on sisustettu punaisella sametilla, seinää koristavalla hevosenpäällä ja massiivisilla huonekaluilla. Silmiinpistävintä ovat asunnon seinät, jotka on päällystetty lautapaneelilla.

Huoneisto myydään kalusteineen ja sitä on mahdollisuus myös vuokrata.

Oikotie Asunnot Facebook-sivuilla kohdetta kuvaillaan muun muassa Twin Peaks -henkiseksi. Jonkun mielestä kohteessa on Playboy-tunnelmaa.

Pikkurahalla tähän harvinaisuuteen ei kuitenkaan pääse käsiksi. Pyyntihinta 154 neliön asunnosta on 1 100 000 euroa.

Värikkäät kodit ovat päässeet viime aikoina monesti nettikansan ihasteltavaksi. Ilta-Sanomat on esitellyt muun muassa vantaalaiskodin, jonka sisustuksessa ei ole käytetty lainkaan mustaa ja valkoista, vaan koti voisi sisustuksensa puolesta päästä Suomen värikkäämpien kotien listalle.

Lempäälän Kuljussa sijaitsee sen sijaan kohde, joka on paitsi värikäs, myös ihanan romanttinen. Lue väriloistostaan tunnetusta kohteesta lisää täältä.

Ilta-Sanomat ja Oikotie kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?