Lojuuko sinunkin mökilläsi hauska muisto menneisyydestä? Paljasta kesäpaikkasi erikoisin löytö! - Asuminen - Ilta-Sanomat

Lojuuko sinunkin mökilläsi hauska muisto menneisyydestä? Paljasta kesäpaikkasi erikoisin löytö!

Kesämökki on monesti todellinen aikamatka menneisyyteen. Nurkkiin lojumaan jääneet huonekalut ja esineet kantavat mukanaan tarinoita.

Jos kesäpaikastasi löytyy hauska muisto menneisyydestä, paljasta se meille!­

25.5.2017 15:52

Ilta-Sanomat on esitellyt muun muassa Markun mökkikipon, jonka salaisuus paljastui vasta pitkän pengonnan jälkeen sekä Anun mökin nurkassa lojuneen kapistuksen, joka paljastui design-aarteeksi.

Perheen tai suvun kesämökki onkin juuri se paikka, jonne kärrätään vuosien kuluessa tavarat, joita ei enää omassa kodissa haluta katsella. Mökillä myös kalustus vaihtuu tavallista harvemmin, joten kesäpaikasta voi löytyä konkreettisia muistoja menneistä vuosikymmenistä. Osa tavaroista on niin epäviehättäviä, että jos vain raaskisi, lentäisivät ne heti roskakoriin.

Osa taas kertoo ihanaa tarinaa menneisyydestä, jolloin kaikki oli ainakin muistoissa paremmin kuin nykyään.

Lähetä kuva!

Jos kesäpaikastasi löytyy hauska muisto menneisyydestä, paljasta se meille! Se voi olla huonekalu, jota ei enää valmisteta tai esine, jota et voisi kuvitella enää ostavasi. Yhtä hyvin se voi olla tavara, johon liittyy mielenkiintoinen tarina.

Lähetä kuva huonekalusta tai esineestä osoitteeseen maarit.rasi@iltasanomat.fi. Kerro samalla, mikä tarina siihen liittyy. Kokoamme löydöistä juttuja Ilta-Sanomien verkkosivuille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?