Asuminen

Näin taiotaan vanhasta Ikeasta uusi design-tuote – tunnistatko tuunauksen jälkeen?

Julkaistu:

Ikea-tuunaus
Ikea-tuotetta ei suinkaan kannata heittää roskalavalle, vaikka sen parhaat päivät olisivatkin ohi. Eri yritykset tarjoavat laadukkaita ratkaisuja huonekalujen tuunaamiseen.
Kaipaako vanha Ikea-kalusteesi kasvojenkohotusta? Pienellä rahalla niistä saa tuunattua laadukkaita ja persoonallisia design-kalusteita.

5 hyvää vaihtoehtoa:

1. Bemz


Ruotsalainen Bemz tarjoaa päällisiä muun muassa Ikean sohville, nojatuoleille, sängyille ja tyynyille. Valikoima on laaja. Kulahtanut sohva kokee täydellisen muodonmuutoksen, kun sen päällystää uudella ajanmukaisella kankaalla.

2. A.S. Helsingö


Suomessakin osataan! Kotimaista käsityötä Ikean kalusteisiin tarjoaa A.S.Helsingö.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

A.S.Helsingö markkinoi itseään design-yrityksenä, joka myy Ikean kaapinrunkoihin sopivia laadukkaita ovia ja vetimiä. Näin syntyy laadukkaita ja persoonallisia keittiöitä, vaatekaappeja ja senkkejä. Ovet ja vetimet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Kupariset ja messinkiset vetimet kiillotetaan käsityönä.

3. Superfront


Vuonna 2013 perustettu ruotsalainen Superfront tekee persoonallisia osia Ikean tyypillisiin kaappeihin, kuten Pax-vaatekaappeihin, Metod- ja Faktum-keittiöihin ja Bestå-astikaappeihin. Etenkin rohkeasti kuvioidut kaapinovet ovat jo monelle tuttuja.

4. Prettypegs


Prettypegs myy vaihdettavia huonekalujen jalkoja, jolla tutuista huonekaluista saa persoonallisia. Väripaletti on monipuolinen. Jalat sopivat lukuisiin Ikean kalusteisiin.

5. Mykea


Jos Ikean kalusteet ovat liian skandinaavisen yksinkertaisia makuusi, Mykean tarroilla huonekaluihin saa nopeasti väriä. Mykea myy logoja, sisustusvalokuvia ja piirroksia. Ne on suunniteltu Ikean tuttuihin kalusteisiin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt