”Myydään valmiiksi suunniteltu elämä ja rikkoutuneet haaveet” – Joni myy koko omaisuuttaan erikoisella myynti-ilmoituksella - Asuminen - Ilta-Sanomat

”Myydään valmiiksi suunniteltu elämä ja rikkoutuneet haaveet” – Joni myy koko omaisuuttaan erikoisella myynti-ilmoituksella

”Myydään valmiiksi suunniteltu elämä ja rikkoutuneet haaveet.” Tori.fi-palveluun jätetty asuntoilmoitus on herättänyt laajalti huomiota netissä.

Joni Mustola myy omaisuuttaan netissä. Ilmoitus on herättänyt laajalti huomiota.

15.11.2016 14:35

Joni Mustola myy Porissa sijaitsevaa omakotitaloaan ja irtaimistoa värikkäin sanankääntein.

”Olin suunnitellut valmiiksi elämäni jo liiankin tarkkaan ja sain karvaasti kokea sen että suunnitelmat eivät itselläni kannata. Tartu siis tilaisuuteen, ja osta tästä valmiiksi suunniteltu elämä, talo, auto (tapauskohtaisesti) ja haaveet”, Mustola kirjoittaa Tori.fi:n ilmoituksessa.

Ilta-Sanomille kiireinen Mustola suostuu raottamaan myynti-ilmoitusta sen verran, että kyselyitä on tullut – ja paljon.

– Enemmän ihmiset haluaisivat taloa vuokralle, Mustola kertoo.

Kohde ei kuitenkaan ole vuokrattavana, myyntimies huomauttaa.

Ostajalle on sijaan tarjolla kohde idyllisellä paikalla. Vieressä on marjametsää, sieniä ja rauhallista lenkkeilyaluetta.

Ja talon historia. Se vaikuttaa varsin värikkäältä.

”Talossa ei ole tupakoitu eikä ryy. Tarkemmin ajatellen talossa on juotu, sisällä ja ulkona. Mutta vain ulkona poltettu”, Mustola kirjoittaa.

Kaikille omakotitaloidylli ei kuitenkaan sovi.

”Jos et halua kuulla fraasia ”mikä *ttu teitä porilaisia vaivaa”, älä osta tätä taloa. Talo on Porin välittömässä läheisyydessä”, Mustola muistuttaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?