Asuminen

Ilta-Sanomien Joulu-lehti ilmestyi: vinkit omanlaiseen jouluun

Julkaistu:

Joulu
– Tunnelmoijana tykkään kuusen koristelusta, kynttilöistä, koko joulun estetiikasta, sanoo näyttelijä Manuela Bosco IS:n Joulu-lehdessä.

JOULUNA syödään juhla-ateria ja nakerretaan kuivakakkua. Koti sisustetaan jouluun ja sinne askarrellaan koristeita, vaikkapa himmeli, ja tehdään itse lahjoja. Maistellaan glögiä ja ehkä jouluoluttakin. Nautitaan yhdessäolosta.

Ilta-Sanomien uusi Joulu-lehti antaa inspiraatiota tähän kaikkeen.

– Olemme koonneet lehteen paketin tuoksuja ja tunnelmia, ideoita ja esimerkkejä, joista kukin voi ammentaa ja koota itselleen ja läheisilleen sopivan joulun, sanoo lehden tuottaja Marienka Pakaslahti.

Lehdessä on IS:n viikonvaihdesivuilta Plusista tutun Prisca Leclercin reseptit ranskalaistyyppiseen joulupöytään, Sami Tallbergin herkut vegaaniselle jouluaterialle ja ravintola Nokan keittiömestarin Ari Ruohon ohjeet joulukaloille sekä porvoolaisen konditorian Helmen kakkureseptit.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy


KOTINSA joulutyyliä esittelevät My o My -liikkeen toimitusjohtaja Pauliina Louhiluoto ja sisustussuunnittelija, missinäkin muistettu Nina Kiijärvi. Näyttelijä Manuela Bosco kertoo jouluvalmisteluista yhdessä perheen kanssa.

Kirkkoherra, Ensitreffit alttarilla -ohjelmastakin tuttu Kari Kanala kertoo omasta rennosta joulunvietostaan: hän syö piparitaikinaa, lukee sarjakuvalehtiä ja katsoo jalkapalloa – ja haluaa opettaa jouluvetelehtimistä pienelle pojalleenkin.

Joulu kuuluu Ilta-Sanomien erikoislehtiin. Sitä myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa ja se maksaa 2,90 euroa. Joulu-lehti on myynnissä rajoitetun ajan. Joululehden näköislehti on heti luettavissa verkossa osoitteessa: http://www.iltasanomat.fi/lehti/iltasanomat-teemat/2016-11-10

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt