JOULUNA syödään juhla-ateria ja nakerretaan kuivakakkua. Koti sisustetaan jouluun ja sinne askarrellaan koristeita, vaikkapa himmeli, ja tehdään itse lahjoja. Maistellaan glögiä ja ehkä jouluoluttakin. Nautitaan yhdessäolosta.
Ilta-Sanomien uusi Joulu-lehti antaa inspiraatiota tähän kaikkeen.
– Olemme koonneet lehteen paketin tuoksuja ja tunnelmia, ideoita ja esimerkkejä, joista kukin voi ammentaa ja koota itselleen ja läheisilleen sopivan joulun, sanoo lehden tuottaja Marienka Pakaslahti.
Lehdessä on IS:n viikonvaihdesivuilta Plusista tutun Prisca Leclercin reseptit ranskalaistyyppiseen joulupöytään, Sami Tallbergin herkut vegaaniselle jouluaterialle ja ravintola Nokan keittiömestarin Ari Ruohon ohjeet joulukaloille sekä porvoolaisen konditorian Helmen kakkureseptit.
KOTINSA joulutyyliä esittelevät My o My -liikkeen toimitusjohtaja Pauliina Louhiluoto ja sisustussuunnittelija, missinäkin muistettu Nina Kiijärvi. Näyttelijä Manuela Bosco kertoo jouluvalmisteluista yhdessä perheen kanssa.
Kirkkoherra, Ensitreffit alttarilla -ohjelmastakin tuttu Kari Kanala kertoo omasta rennosta joulunvietostaan: hän syö piparitaikinaa, lukee sarjakuvalehtiä ja katsoo jalkapalloa – ja haluaa opettaa jouluvetelehtimistä pienelle pojalleenkin.
Joulu kuuluu Ilta-Sanomien erikoislehtiin. Sitä myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa ja se maksaa 2,90 euroa. Joulu-lehti on myynnissä rajoitetun ajan. Joululehden näköislehti on heti luettavissa verkossa osoitteessa: http://www.iltasanomat.fi/lehti/iltasanomat-teemat/2016-11-10