Näin saat edullisesti ilmettä kotiin – valitse veikeä eläinkuvio tai graafinen juliste

Kun tyhjät seinät kaipaavat sitä jotain, julisteet ovat trendikäs ja edullinen tapa tuoda väriä, ilmettä ja persoonallisuutta kodin sisustukseen.

Juliste on helppo tapa tuoda kotiin ilmettä.

10.3.2016 11:24

Kiinnitä julisteet rennosti värikkäällä teipillä, klipseillä tai valitse niille kauniit kehykset.

Linnunpesäaiheinen juliste on saanut keltaisen väriläiskän. Hauskat klipsit kiinnittävät sen seinään. Juliste Mini Empire. Room21.

Valokuva on tehokas, myös julisteena. Arrival-juliste on valokuvaaja Enok Holsegaardin otos, valmistaja Paper Collective. Finnish Design Shop.

Herkkään kasviaiheiseen julisteeseen sopii yksinkertaiset puunsävyiset kehykset. Julisteita on painettu rajoitettu erä. Valmistaja RK Design. Finnish Design Shop.

Hyvän tuulen Pirum Parum –juliste lastenhuoneeseen tai vaikkapa keittiöön. Valmistaja Fine Little Day. Scandinavian Design Center.

Täydellinen kirjasinlaji. Ruotsalaisen graafikko Olle Eksellin tyylinnäyte vuodelta 1962 on edelleen tyylikäs ja moderni. Scandinavian Design Center.

Veikeät koirahahmot saavat hymyn huulille. Hauska kollaasi syntyy erikokoisista ja eritavoin asustetuista koirista. Ellos.

Hyväntuulen mietelause toimii ohjeena ja kannustimena niin aamulla kuin illallakin. Ellos.

Manhattanin kartta on aina tyylikäs valinta. Toimii yksin tai yhdistettynä muihin julisteisiin tai peileihin tai pikkutauluihin. IKEA.

Juliste, jossa on Coco Chanelin sitaatti “I only drink champagne on two occasion, when I’m in love and when I’m not”, on aina muodikas valinta. Desenio.

Designista kiinnostuneelle sopii graafinen juliste, jonka aiheena on Hans j. Wegnerin suunnittelema Y-tuoli. Desenio.

Tuotemerkiltä MATTER löytyy tyylikäs Meri Kähkösen ja Maria Tähtisen juliste. Julisteen kiinnitys vaneripohjaan on hyvännäköinen. Arctic Design Shop.

Kuvat: valmistajat, Oskari Tähtinen

Oikotie ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Lue lisää:

Koti esittelyssä: Sisustusbloggarin upea koti

Mikrosementillä ilmettä kylpyhuoneeseen

Kevättä kohden Marimekon uutuuksien kera

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?