Nyt se alkoi! Mikko jakaa kodin irtaimiston ilmaiseksi pois – Hanna teki heti upean löydön

rac

Julkaistu: , Päivitetty:

Kaikki pois
Helsinkiläinen Mikko jakaa koko kodin irtaimiston pois. Tavaran jakaminen alkoi klo 10 Puistolassa.
Helsingin Puistolassa käynnistyi Tapaninpäivänä klo 10 tavaran suurjako. Tarjolla on koko kodin irtaimisto, aivan ilmaiseksi. Mitään ei voinut varata etukäteen, vaan ”nopeimmat syövät hitaat”.

Paikalla oli heti aamusta kova tungos: Ilta-Sanomien paikalla olleen toimittajan mukaan pihalla parveili jo ennen kello kymmentä yli 50 ihmistä, jotka olivat tulleet hakemaan ilmaista tavaraa. Moni oli varustautunut Ikean suurilla kasseilla kanto-operaatiota varten.

– Saavuin paikalle ihan uteliaisuuttani, sanoi Satu Nurkka, jolla ei ollut etukäteissunnitelmaa siitä, mitä tavaroita hän aikoo itselleen ottaa.


Paikalle oli myös saapunut myös Hanna Keltanen, joka oli löytänyt jaettavien tavaroiden joukosta itselleen naistenlehden.

– Upea löytö, kerään näitä! Laitan lehden ihan rekvisiitaksi, Keltainen iloitsi.


Kiinteistö sisältää muun muassa pihatavaraa, autotallin, verstaan, saunarakennuksen ja vajan. Vuosien varrella nurkkiin on kertynyt kaikenlaista.

Tempauksen takana on helsinkiläinen Mikko, joka aikoo rakentaa tontille ensi syksynä. Talossa ennen asuneelta mieheltä jäi kuitenkin asuntoon ja tontille paljon tavaraa, eikä Mikko halua nähdä vaivaa niiden myymisessä. Siksi hän lahjoittaa kaiken pois.

– Ostin kyseisen tontin sisarieni kanssa sen jälkeen, kun talossa asunut vanhempi herra muutti palvelutaloon kolme vuotta sitten. Koko omaisuus ei mahtunut sinne mukaan, Mikko kertoi IS:lle perjantaina.

– Sieltä on lähdetty ikään kuin saappaat jalassa ja siellä on ihan hyvää tavaraa. Jos haluaisin nähdä vaivaa niiden myymisessä, saisin luultavasti hyvin rahaa, vaikka kaikkea ei saakaan myytyä. Nyt säästän kuitenkin enemmän aikaa, Mikko kertoi ennen irtaimiston lahjoittamista.

Aivan kaikkea lahjoitusirtaimistosta ei saa mukaansa ottaa. Mikko kertoo aikovansa vielä vuokrata asunnon, joten ovien, ikkunoiden ja muiden tärkeiden osasten on pysyttävä paikoillaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt