Katso täältä Tallinnan parhaat sisustusliikkeet - 7 suosikkia

Julkaistu:

Sisustuskaupat
Sisustuksesta sekä designista kiinnostuneelle löytyy Tallinnasta monta paikkaa löytöretkille.
Jos ei ole kiire ja kohtuullinen liikunta ei haittaa, niin liikkeisiin pääsee satamasta ihan kävellen. Tunnetuimpien suurten paikkojen kuten Kaubamajan, Stockmannin, Inspiran, Dectonan sekä Norr11:n lisäksi keskikaupungin läheisyyteen jää monia viihtyisiä sisustusputiikkeja. Ne tarjoavat lähinnä virolaisten suunnittelijoiden tasokkaita töitä.


1. Estonian Design House

Viron Muotoilijoiden Liiton perustama. Kalkkikivirakennuksessa sijaitsee showroomin lisäksi myös muotoilijoiden työhuoneita sekä viihtyisä Klaus-kahvila. Showroom-myymälässä on edustettuna lähes sadan virolaisen suunnittelijan tuotanto sisustustarvikkeista muotivaatteisiin. Myymälällä on myös verkkokauppa.

www.estoniandesignhouse.ee, osoite: Kalasadama 8, Tallinn 10145


2. Nu Nordic

Mainio paikka lahjatuliaisten ostamiseen. Tarjonnassa suuri valikoima viron korutaiteilijoiden luonnoksia, muotivaatteita, muotipiirroksia, sisustustarvikkeita, tuoksukynttilöitä, astioita sekä kirjoja.

www.nunordic.ee, osoite: Vabaduse Väljak 8, Tallinn


3. 4 ROOM

Virolainen valaisinvalmistaja jonka showroom-myymälään pääsee keskustasta raitiovaunuilla 3 ja 4 muutamassa minuutissa. Myymälässä on esillä suuri valikoima 4 ROOMin omaa tuotantoa – pelkistetyt geometriset valaisimet jotka soveltuvat helposti erityylisiin tiloihin.

Lisäksi myymälässä on edustettuna 4 ROOM eteiskalustesarja sekä firman pääsuunnittelijan Tarmo Luisun erikoismallisto. Myös muutamien ulkomaalaisten merkkien valaisimia löytyy.

www.4room.ee, osoite: Pärnu mnt. 110, Tallinn 11313

Telliskivi Loomelinnak

Paikka, jossa kuluu helposti kokonainen päivä. Telliskivi Loomelinnak edustaa Viron suurinta luovan yrittämisen keskusta. Keskuksen alueella on erilaisia kiinteistöjä, jossa luovan alan ammattilaisten työpajoja, pikkupuoteja, trendikkäitä ruokapaikkoja ynnä muuta.

Yhdessä alan rakennuksista sijaitsee Telliskivi Shopping Street, jossa on muun muassa kivoja sisustusputiikkeja. Bonuksena samassa rakennuksessa löytyy kivat kahvilat. Tässä valikoimaa Telliskivi Shopping Streetin myymälöistä:

Osoite: Telliskivi 60 A, Tallinn 10412, www.telliskivi.eu


4. Les Petites

Myy virolaisten suunnittelijoiden, taiteilijoiden sekä valmistajien tuotteita – vaatteita, koruja, grafiikkaa, valaisimia, huonekaluja jne. Myymälässä on esimerkiksi esillä Radiksen vaneriset huonekalut kuten myös paikallinen huonetuoksumerkki Helge Kodu.


5. Homeart

Myymälä sekä kahvila samassa tilassa. Valikoimassa skandinaavista tyyliä edustavat huonekalut, valaisimet, taulut sekä muu sisustustavara. Enemmistö liikkeessä olevista huonekaluista on kierrätettyjä ja peräisin Ruotsista. Homeart valmistaa sekä myy myös omaa merkkiä olevia massiivipuisia huonekaluja. www.homeart.ee


6. Retro Osakond

Myy kunnostettuja 50-70-luvun skandinaavisia huonekaluhelmiä. Valikoima on vaihtuvaa ja parhaiten saa myymälän uutuuksista sekä valikoimasta tietoa myymälän Facebook-sivuilta.


7. Vintage Chick

Sopiva paikka romantiikan ystäville. Kaikki isot huonekalut – kaapit, hyllyt, nojatuolit jne. ovat kierrätystavaraa kuten myös valikoima myymälässä olevia vaatteita sekä kenkiä. Piensisustustavara on uustuotantoa. Täältä löytyy myös Annie Sloan -huonekalumaaleja.

Oikotie ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Lue täältä lisää:

Katso miten kylmä ullakkotila muuntui kauniiksi kesähuoneeksi!

Harmaa on uusi musta. Ihastu hurmaaviin valaisiin!

Vanhaan kerrostaloon toteutettiin teollisuushenkinen ja minimalistinen koti

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt