Kahdeksan erilaista asuntoa – kurkista asuntomessujen koteihin!

rac

Julkaistu:

Asuntomessut
IS vieraili Jyväskylän asuntomessuilla – katso video päivän annista!

Asuntomessuja vietetään tänä vuonna Jyväskylän Äijälänrannassa. Neljänkymmenenkolmen kohteen joukkoon mahtuu vaaleita perheasuntoja, hulppeita sinkkukoteja, tiiviitä omakotitaloja, monipuolisia energiaratkaisuja ja mehukkaita sisustusideoita.

1. Villa Lumous on tyylikäs vanhemman pariskunnan koti, jossa on tilaa myös lapsille ja lapsenlapsille. Talon emäntä saa rentoutua ylellisessä kylpyammeessa, lapsenlapset voivat katsella elokuvia ja soittaa viihdehuoneessa, jossa akustiikka on hiottu huippuunsa.

2. Raikkaanvalkoisessa Talo A:ssa asuu nelihenkinen perhe. Marimekon graafiset kuosit tuovat eloa valkoiseen kotiin. Talo A:ssa on kiinnitetty erityishuomiota energiaratkaisuihin.

3. Drama Queen on keski-ikäisen sinkkunaisen pyhättö. 12. kerroksen asunto tarjoilee järvinäkymät parvekkeelta ja kätkee sisäänsä kaiken, mitä sinkkunainen elämästä nauttimiseen tarvitsee – ja vähän vielä lisämausteita.

4. Muutamaa kerrosta alempana asuu äijä. Äijän asunto ei ole tavallinen poikamiesboksi – se sisältää muun muassa oman saunan, baarin, sikarikaapin, käännettävän taulutelevision, vesihöyrytakan ja lihamyllyn.

5. NoppaKoti puolestaan on minikokoinen omakotitalo. Tiiviissä omakotitalossa asuu niin ikään sinkkumies, jonka kodin puitteissa ei ole moitittavaa. Iloa on omasta saunasta, pihasta, ulkoporealtaasta, kotiteatterista ja moottoroidusta sängystä.

6. Kannustalon Lato edustaa tämän vuoden asuntomessuille tyypillistä tehokasta neliöiden käyttöä. Nelihenkisen perheen kodiksi tarkoitetussa talossa on skandinaavisen linjakas sisustus, paljon valoa sekä taidetta – kuten Kuutti Lavosen teoksia. Pihan verstas on täynnä puusta vuoltuja pikkulintuja.

7. Talo Luckissa katse kiinnittyy valkoisen kodin kauniisiin värikkäisiin kalusteisiin ja esineisiin. Design-kodin sisustus on ottanut vaikutteita Space Age -tyylistä. Talossa asuvat tarkkasilmäiset omistajat. 95 prosenttia talon huonekaluista ja esineistä on kierrätettyjä – löytöjä kirpputoreilta, roskalavoilta, käytetyn tavaran liikkeistä ja internetistä.

8. Maailmanpylväässä on koti myös modernille viherperheelle. Nelihenkisen lapsiperheen kodiksi suunnitellussa asunnossa on maanläheinen ja kotikutoisen oloinen sisutus ja paljon kasveja. Peltiämpärilamput valaisevat ruokapöytää, yrtit peittävät keittiön seinää ja lattiaa peittävät pehmeät matot.

Mikä on sinun suosikkisi? Kommentoi alla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt