Älä jemmaa näitä! 5 tavaraa, jotka voit huoletta heittää pois

Jokaisella on nurkissaan tavaroita, joita ilmankin voisi elää. Huffington Post listasi asiat, jotka voi huolettaa heittää menemään.

Heitä sellaiset kirjat pois, joita et lue. Ne vievät vain turhaa tilaa.

19.3.2014 20:31

1. Vanhat käyttöoppaat ja paperit

Löytyykö sinulta laatikko täynnä vanhoja käyttöoppaita, kokoamisohjeita ja turhia lippulappusia? Roskiin vaan! Mikä on todennäköisyys sille, että tarvitset käyttöohjetta kameralle, joka meni rikki jo vuosia sitten.

2. Huonekalut, joista et oikeasti pidä (mutta et malta luopuakaan)

Tähän kategoriaan kuuluvat liian isot nojatuolit, joilla kukaan ei edes istu, epäkäytännölliset koriste-esineet, joilla on vain tunnearvoa ja epäsiisti, koiran runtelema rahi, josta et vain malta luopua.

Kysy itseltäsi, miksi oikeasti haluat pitää kiinni siitä. Ehkä se tuo mieleesi hauskan tilanteen, rakkaan ihmisen tai pelkäät pahoittavasi sen antajan mielen. Se ei kuitenkaan ole sen arvoista, että tukkisit kotisi tavaroilla, joita et käytä. Luovu huonekalusta, jos se ei ole mieleinen eikä sille ole oikeasti käyttöä. 3. Vanhat kännykät ja kamerat

Vanhat kännykät, laturit, kamerat... USell.comin selvityksen mukaan 68 prosenttia ihmisistä säilyttää vanhaa tekniikkaa vielä senkin jälkeen, kun ei enää käytä niitä. Vie laitteet kierrätykseen tai anna tarvitsevalle.

4. Korjausta odottelevat tavarat

On aika epätodennäköistä, että tartut koskaan toimeen, jos esine on lojunut kaapissasi vuoden etkä ole vieläkään korjannut sitä.

5. Vanhentuneet meikkivälineet

Meikkisienet ja puuterivipat eivät kestä ikuisesti, joten vaihda ne vähintään muutaman kuukauden välein. Oletko sinä hamstraaja vai minimalisti? Heitätkö kaikki turhat tavarat heti pois vai pidätkö niistä kiinni viimeiseen saakka? Mistä esineistä sinun pitäisi luopua, mutta et malta? Keskustele!

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?