Suhdedraama koettelee Ruotsin ampumahiihto­maajoukkuetta, parit vaihtuivat kovaa tahtia – ”En tiedä, voimmeko enää olla kavereita”

Olympiavoittaja Hanna Öberg ja maailmanmestari Martin Ponsiluoma löysivät toisensa. Samoin tekivät myös heidän entiset rakkaansa.

Hanna Öberg (oik.) on rakastunut Martin Ponsiluomaan ja Ponsiluoman ex-tyttöystävä Fanny Johansson on kimpassa Öbergin ex-poikaystävän Jesper Nelinin kanssa.

19.10.2021 9:51

Lemmenasiat ravistelevat Ruotsin ampumahiihtomaajoukkueen yhteishenkeä olympiakautena.

Expressen kertoi maanantaina, että olympiavoittaja Hanna Öberg ja maailmanmestari Martin Ponsiluoma ovat jo tovin olleet pariskunta.

Samana päivänä Aftonbladet tiesi kertoa, että olympiavoittaja Jesper Nelin on päätynyt yhteen Ponsiluoman entisen tyttöystävän Fanny Johanssonin kanssa. Tilannetta sakeuttaa se, että Nelin on Öbergin entinen poikaystävä.

Nelin ja Johansson löysivät toisensa, kun he tekivät eroa Öbergistä ja Ponsiluomasta. Keskusteluapu muuttui hiljalleen rakkaussuhteeksi.

Nelin myönsi, että rakkausdraama tuntuu myös ladulla.

– Olimme ennen yhteen hitsautunut maajoukkue, mutta tällä hetkellä tilanne on toinen. En tiedä, voimmeko enää olla kavereita, Nelin sanoi.

Kuva: Martin Ponsiluoma ja Fanny Johansson poseerasivat Instagramissa rakastuneina pari vuotta sitten.

Maajoukkueen valmentaja Johannes Lukas sanoi SVT:lle, ettei aio tehdä isoa numeroa julkisuuteen nyt päätyneestä parinvaihdosta.

– Maajoukkueessa on 14 urheilijaa. Ei sitä voi odottaa, että kaikki 14 olisivat parhaita kavereita keskenään, Lukas sanoi.

Lukas sanoi, että maajoukkueen sisällä suhdesoppa oli käsitelty ammattimaisella tavalla. Joukkue oli pystynyt harjoittelemaan yhdessä normaalilla tavalla.

– En voi enkä halua valmentajana vaikuttaa siihen, mitä urheilijani puuhaavat yksityiselämässään, Lukas totesi.

Lue lisää: Aleksandr Bolshunovin suuhun kasvoi paise – joutui jälleen leikkaukseen

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?