Kaisa Mäkäräinen julkaisi mykistävän upeita kuvia Alpeilta - Ampumahiihto - Ilta-Sanomat

Kaisa Mäkäräinen julkaisi mykistävän upeita kuvia: ”Rauhaa ja hiljaisuutta”

Mäkäräinen tunnelmoi Instagramissa patikointipäiväänsä Italian Alpeilla.

Patikointi on Mäkäräiselle lähellä sydäntä.

9.7. 10:52

Entinen ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen, 38, julkaisi Instagram-tilillään kuvakoosteen patikointiretkestään Italian Alpeilla.

Mäkäräinen vietti kaunista kesäpäivää Aostanlaakson hallintoalueella Pohjois-Italiassa sijaitsevassa Val d’Ayasissa. Kuvissa ex-ampumahiihtäjä muun muassa juoksee pellolla taustallaan vuoristo ja paistattelee auringossa turkoosin värisen veden äärellä.

– Rauhaa ja hiljaisuutta täällä Val d’Ayasissa. Kuinka olenkaan kaivannut Italiaa ja vuoria. Hyvä olla täällä, Mäkäräinen kirjoitti julkaisunsa saatetekstiksi.

Urheilu-uran aikana tutuksi tulleet vuoristomaisemat ja patikointi ovat Mäkäräiselle lähellä sydäntä. Viime syksynä hän kertoi IS:n haastattelussa unelmoivansa urasta vaellus- ja hiihtoryhmien ohjaajana Keski-Euroopassa.

– Jos valmennusnäkökulmasta ajatellaan, niin se kiinnostaa eniten. Olen liikkunut paljon Keski-Euroopassa ja päässyt makeisiin paikkoihin. Olisi hienoa jakaa sitä tietoa, Mäkäräinen sanoi tuolloin.

– Valmentajani sanoi joskus, että ne olisivat niin hardcore-reissuja, ettei niille lähtisi kukaan. Muutamat kaverit ovat jo lupautuneet koekaniineiksi. Katsotaan, pitääkö mun kantaa heidät vuorelta alas, hän naureskeli marraskuussa.

Lue lisää: Kaisa Mäkäräisellä on mielessään harvinainen urahaave: ”Kaverit ovat jo lupautuneet koekaniineiksi”

Vuonna 2011 takaa-ajon maailmanmestaruutta juhlinut Mäkäräinen lopetti kansainvälisen kilpailu-uransa keväällä 2020. Hän voitti ampumahiihdon maailmancupin urallaan kolmesti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?