Kaisa Mäkäräinen julkaisi upean kuvan – empi sen julkaisemista pitkään: ”Tässä se viimein on!” - Ampumahiihto - Ilta-Sanomat

Kaisa Mäkäräinen julkaisi upean kuvan – empi sen julkaisemista kuukausia: ”Tässä se viimein on!”

Kaisa Mäkäräinen kahmi loisteliaalla urallaan hulppean määrän pokaaleja.

Kaisa mäkäräinen poseerasi yhteiskuvassa mahtavan palkintokertymänsä kanssa.­

31.12.2020 17:45

Upean ampumahiihtouransa keväällä päättänyt Kaisa Mäkäräinen ihastutti seuraajiaan Instagramissa julkaisemallaan kuvalla. Kuvassa hän poseeraa urallaan voittamiensa palkintojen kanssa.

Pokaaleja ja mitaleja on asetelmassa varsin kunnioitettava määrä.

Kuvan julkaisu ei ollut itsestäänselvyys ampumahiihdon monivuotiselle kiintotähdelle.

– En ole tuntenut oloani mukavaksi tämän jo toukokuussa otetun kuvan julkaisemisen suhteen, mutta tässä se viimein on! Mäkäräinen kirjoittaa julkaisussaan englanniksi.

– Tämä kuva summaa saamani palkinnot, mutta ei näytä kaikkea verta, hikeä ja kyyneleitä, joita ne ovat vaatineet tai ystäviä, rakkautta ja toveruutta, jota olen tuntenut urheilumatkani aikana, hän jatkaa ja kiittelee kaikkia, jotka mahdollistivat upeat saavutukset.

Mäkäräinen toivottaa seuraajilleen myös hyvää uutta vuotta.

Suomalaisittain vertaansa vailla olevalla urallaan Mäkäräinen, 37, voitti ampumahiihdon maailmancupin kokonaiskilpailun kolmesti. Palkintokaapista löytyvät myös muun muassa MM-kulta-, hopea- ja neljä pronssimitalia.

Kuvan pokaalit ovatkin Mäkäräisen saalis maailmancupin kokonaiskilpailujen (kolme voittoa), takaa-ajocupin (kolme voittoa), sprintticupin (yksi voitto), normaalimatkan cupin (yksi voitto) ja yhteislähtöcupin (yksi voitto) voitoista.

Vuonna 2011 Mäkäräinen valittiin Suomen Vuoden urheilijaksi.

Maailmancupia 15 vuotta kiertänyt Mäkäräinen teki syksyllä uuden aluevaltauksen ja liittyi Ylen Urheilustudion tv-tiimiin.

– Kun Ylestä kysyivät keväällä, sanoin etten halua kommentoida. En halua seurata urheilijoiden ja joukkueiden tekemistä niin tarkasti kuin kommentaattorin pitäisi. Saan olla edelleen kaveri heille. Mutta teen inserttejä ja lajiin liittyviä asioita, joista katsoja saa ehkä uutta tietoa. Mitä enemmän tietää, sitä paremmin se koukuttaa katsojia, hän kommentoi tv-töitään joulukuun alussa.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?