Gabriela Koukalova, 31, poseerasi Playboylle – Kaisa Mäkäräisen entinen kilpakumppani kertoi merkityksellisen syyn sensuelleille kuville - Ampumahiihto - Ilta-Sanomat

Gabriela Koukalova, 31, poseerasi Playboylle – näin Kaisa Mäkäräisen entinen kilpakumppani avasi sensuellien kuvausten syytä

Gabriela Koukalova on ampumahiihdon kaksinkertainen olympiamitalisti.

Tshekkiläinen Gabriela Koukalova on kotimaassaan tunnettu julkisuuden henkilö.­

17.12.2020 11:15

Ampumahiihdon entinen supertähti, Gabriela Koukalova, poseeraa Tshekin Playboyn torstaina ilmestyvässä numerossa sekä lehden hyväntekeväisyyskalenterissa.

Koukalova, 31, kertoi kotimaansa Playboyn verkkosivuille, että kuvaussessiolla oli hyvä tarkoitus.

– Yllätyin ensin, kun minulle tarjottiin mahdollisuutta sensuelleihin kuviin. Vakuutuin kuitenkin siitä, että kuvat otettiin hyväntekeväisyyspohjalta. Otokset eivät ainoastaan miellytä lukijoita, mutta tukevat myös ihmisiä, jotka kärsivät syömishäiriöistä. Minulla on syömishäiriöistä henkilökohtaista kokemusta, Koukalova kommentoi.

Hyväntekeväisyyskalenterin tuotot ohjataan Koukalovan yhdistykselle, joka tekee syömishäiriöiden vastaista työtä. Tavoitteena oli 250 000 Tshekin kruunua eli noin 9 600 euroa. Tavoite oli paperia.

Koukalova kirjoitti Instagram-sivuillaan, että myyntitavoite täyttyi muutamissa tunneissa.

Torstaiaamuna kalentereita oli ostettu yli 460 000 korunalla eli 17 600 eurolla.

Ex-ampumahiihtäjän mukaan Playboyn kuvaukset olivat haaste, jota hän odotti innolla.

– Olen nainen ja rakastan olla kaunis. Rakastan hienosti pukeutumista, mutta todellinen kauneus kätkeytyy vaatteiden alle. On äärimmäisen tärkeää, että hyväksyy fyysisen kauneutensa ja rakastaa itseään, Koukalova kommentoi Playboylle.

Myös Kaisa Mäkäräisen kovana kilpailijana tunnetuksi tullut Koukalova lopetti huippu-uransa toukokuussa 2019.

Hän kärsi viimeisinä kilpavuosinaan loukkaantumisista, mutta saavutti urallaan muun muassa kaksi olympiahopeaa Sotshissa 2014 ja maailmanmestaruuden sekä Kontiolahdella 2015 että Hochfilzenissä 2017.

Koukalova erosi aviomiehestään Petr Koukalista aiemmin tänä vuonna.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?