Kaisa Mäkäräinen julkaisi kuvan Instagramissa – tarkkasilmäisiltä seuraajilta tuli heti vihjailua ja kyselyjä - Ampumahiihto - Ilta-Sanomat

Kaisa Mäkäräinen julkaisi kuvan Instagramissa – tarkkasilmäisiltä seuraajilta tuli heti vihjailua ja kyselyjä

Kaisa Mäkäräinen kävi iloista keskustelua seuraajiensa kanssa Instagramissa.

20.9. 19:18

Kilpauransa viime kauteen lopettanut ampumahiihtotähti Kaisa Mäkäräinen julkaisi Instagramissa kuvan keskeltä kotimaista, syksyistä peltoa.

Kuvassa Mäkäräinen seisoo jykevästi keskellä eteläpohjalaista maata kädet puuskassa.

Kuva on sijoitettu Kurikkaan, Etelä-Pohjanmaalle.

– Tuntuu melkein kuin olisi ulkomailla, kun olen Länsi-Suomessa, Kontionlahden Urheilijoita urallaan edustanut Mäkäräinen kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Mäkäräisen olinpaikka selittyy kommentteja lukemalla. Kurikan urheilupuistossa juostaan SM-maastot ensi viikonloppuna. Yksi Mäkäräisen seuraajista vihjailee, josko ampumahiihtäjä itse osallistuisi kisoihin.

– Ihan vain suojelijan roolissa. Jos ei olisi tv paikalla, niin olisin voinut harkita, Mäkäräinen vitsailee.

Pari suomalaistähden seuraajaa huomauttaa kommenteissa, että Mäkäräinen on ottanut kuvan alle 30 kilometrin päässä Jurvasta. Sieltä kotoisin ovat esimerkiksi ampumahiihdon olympiamitalisti ja maailmanmestari Heikki Ikola sekä saman lajin olympiakävijät, Erkki ja Timo Antila, isä ja poika.

Jurva yhdistyi Kurikkaan vuonna 2009.

Yksi Mäkäräisen seuraajista muistutaa, että Kurikasta on puolestaan kotoisin eräs suomalaisten hyvin tuntema talviurheilulegenda.

– Viehän Miedon Juhalle terkkuja, seuraaja vinkkaa Mäkäräiselle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?