Entinen kilpakumppani tapasi Kaisa Mäkäräisen pitkän tauon jälkeen – latasi lupauksia herättävän arvion

Julkaistu:

Ampumahiihto
Uraansa jatkava Kaisa Mäkäräinen on harjoitellut Italian vuoristossa ja tavannut naapurimaissa asuvia kilpakumppaneitaan.
Keski-Eurooppa on ollut viime viikkoina helteiden kourissa, mutta vuoristossa on ollut viileämpää. Tästä ilmiöstä on päässyt nauttimaan ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen, joka on harjoitellut useita viikkoja Italiassa sijaitsevassa Livignossa.

Paikkakunnalla järjestetään vuosittain juoksutapahtuma Stralivigno, johon suomalainen osallistui hiljattain. Mäkäräinen oli mukana parikilpailussa, jossa toisena jäsenenä on miespuolinen henkilö. Mäkäräisen joukkuekaverina oli oma elämänkumppani Jarkko Siltakorpi.
Kisa ei sujunut kaksikolta ollenkaan hassusti, sillä 10,5 km + 10,5 km matkalla tuloksena oli toinen sija. Voittajapari Simone Bertini–Elisa Compagnoni meni todella kovaa kyytiä, sillä suomalaiset jäivät heistä yli kuusi minuuttia.

Kisassa nähtiin myös kiinnostava kaksikko Jyväskylästä, sillä hiihtouransa päättänyt Matti Heikkinen osallistui parikilpailuun Suvi-vaimonsa kanssa. Heikkiset olivat lopputuloksissa sijalla seitsemän yli 15 minuuttia voittajista jääneenä.

Ranskalainen visiitti

Livignon kisajärjestäjien haastattelussa Mäkäräinen kertoi viihtyneensä italialaiskylässä, mutta käyneensä myös vierailulla Ranskan puolella.

– Kävin Marie Dorin Habertin kotona ja samoin Martin Fourcaden luona, Mäkäräinen kertoi.

Dorin Habert julkaisi tapaamisesta kuvan Instagram-tilillään.

Saksan kautta kotiin

Kansainvälinen ampumahiihtoliitto kertoi puolestaan nettisivuillaan suomalaisen visiitistä uransa lopettaneen kaksinkertaisen maailmanmestarin Miriam Neureutherin (o.s. Gössner) luona Saksassa.

– Kaisa kävi luonani paluumatkallaan harjoitusleiriltä, entinen kilpakumppani sanoi.
Hänen mukaansa he eivät olleet tavanneet 1,5 vuoteen, koska ovat olleet niin kiireisiä.

– Pidämme edelleen yhteyttä, joten oli oikein mukava myös nähdä kasvotusten.

Neureuther arvioi myös Mäkäräisen fyysistä olemusta.

– Voin sanoa, että hän näyttää todella nopealta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt