Erikoinen tapaus MM-kisoissa: Ampumahiihtotähti torjui poikaystävänsä mitalisuudelman – ”Hän on ottanut kaatokännit”

Julkaistu:

Ampumahiihto
Tiril Eckhoffin poikaystävä halusi antaa hänelle mitalisuudelmaan, mutta Eckhoff oli toista mieltä.
Sunnuntaina ampumahiihdon MM-kisojen naisten takaa-ajossa toiseksi tullut Norjan Tirill Eckhoff torjui poikaystävänsä Ånund Lid Bygglandin mitalisuudelman.

Suudelman sijaan Eckhoff halasi pikaisesti rakastaan. Kyse ei ollut kuitenkaan parisuhdedraamasta.

Eckhoffin poikaystävä oli ollut kisaa edeltäneenä yönä juhlimassa kisakylässä, eikä viime kausina sairastellut ampumahiihtotähti halunnut saada pöpöjä ihmisjoukon seassa pyörineeltä Bygglandilta.

– Annoin hänelle hyvän halauksen ja yritin vain pysyä hänestä niin kaukana kuin mahdollista, Eckhoff vitsaili Dagbladet-lehdelle.

Poikaystävän juhliminen oli myös venynyt myöhään, joten hänen hengityksensä saattoi olla melko pahanhajuista.

– Hänellä on lupa juhlia. Mutta en halua imutella, kun hän on ottanut kaatokännit. Se ei ole minun juttuni, Eckhoff latasi.
Eckhoffista on hienoa, että hänen poikaystävänsä tukee ja iloitsee hänen puolestaan ampumahiihdon MM-kisoissa. Eckhoff vietti Bygglandin kanssa yhteistä aikaa perjantaina sprinttien jälkeen.

Kolminkertainen maailmanmestari Eckhoff on kuitenkin erittäin tarkka hygienian suhteen.

– Olemme erittäin huolellisia hygienian suhteen joukkueessamme, ja jos pidämme huolen myös antibiooteista ja syömme terveellisesti, uskon että vältymme tartunnoilta.

Eckhoff voitti Östersundin MM-kisoissa myös torstain sekaviestin MM-kultaa. Hän on voittanut aiemmissa MM-kisoissa kaksi maailmanmestaruutta (2016) ja kaksi MM-pronssia (2016 ja 2015).

Sotshin talviolympialaisissa vuonna 2014 Eckhoff voitti sekaviestin olympiakultaa ja olympiapronssia yhteislähdöstä ja viestistä. Viime vuonna Pyeongchangissa hän voitti olympiapronssia yhteislähdöstä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt