Ammunta vei jälleen Mäkäräisen menestystoiveet

Julkaistu:

ampumahiihto
Kaisa Mäkäräinen sijoittui 21:nneksi ampumahiihdon maailmancupin naisten pikakilpailussa Saksan Ruhpoldingissa.
Kaisa Mäkäräinen ampui kaksi sakkoa ja jäi 1.14,4 kisan voittaneesta Slovakian Anastasija Kuzminasta. Italian Lisa Vittozzi oli toinen ja Ruotsin Hanna Öberg kolmas. Kärkikolmikko ampui molemmat paikat puhtaasti.

Mäkäräinen voitti kauden viidestä ensimmäisestä cup-kisasta kolme, mutta sen jälkeisistä kuudesta kisasta tämänpäiväinen 21:s sija on hänelle paras. Mäkäräisen ampumasuoritukset ovat hyvän alkukauden jälkeen olleet kehnoja, ja sakot molemmilta paikoilta veivät menestyssaumat tänäänkin.

Mäkäräinen oli kahden sakon naisista kisassa toiseksi korkeimmalla sijoittunut, edelle ehti vain Saksan Denise Herrmann (17:s). Hiihtovauhdissa Mäkäräinen oli viidenneksi nopein.

Suvi Minkkinen oli 61:s, Laura Toivanen 80:s ja Venla Lehtonen 90:s. Minkkinen ja Toivanen selvittivät kisan yhdellä sakolla, Lehtonen ampui kolme ohi.

Maailmancupin kärjessä jatkaa 11/26 kilpailun jälkeen Italian Dorothea Wierer, joka oli tänään kuudes. Mäkäräinen on kahdeksantena, mutta eroa Wiereriin on jo 169 pistettä ja toisena olevaan Vittozziin 143.

Naisten cup Ruhpoldingissa jatkuu lauantaina viestillä. Henkilökohtaisiin koitoksiin palataan sunnuntain yhteislähdöllä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt