Ampumahiihto

Kuvat järkyttivät: Olympiasankari löi sauvan läpi jalastaan – sauvan irti leikanneet lääkärit epävarmoja vammoista

Julkaistu:

ampumahiihto
Peppe Femlingin jalka operoitiin, ja sauva saatiin irrotettua.
Ruotsalainen ampumahiihtäjä Peppe Femling joutui väistämään autoa kohtalokkain seurauksin Lysebotn opp -rullahiihtokilpailun lämmittelyssä Norjassa torstaina.

Femling kiidätettiin pikavauhtia ambulanssihelikopterilla sairaalaan, kun hän löi äkkinäisen väistämisliikkeen yhteydessä oman suksisauvansa jalkansa läpi.

Alla olevat kuvat kertovat, kuinka vakavasta onnettomuudesta oli kyse. Sauva oli lävistänyt ampumahiihtäjän jalan pelottavalla tavalla.
Femlingin jalka operoitiin myöhään torstai-iltana. Ruotsin ampumahiihdon päävalmentaja Wolfgang Pichler kertoi Aftonbladetille perjantaina, että sauva saatiin onnistuneesti poistettua Femlingin jalasta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Femling odottaa vielä lääkäreiltä tietoa, millaisia vaurioita sauva aiheutti jalan lihaksille tai hermoille.

– Toivottavasti ne eivät ole vaurioituneet, jotta hän pääsee pian takaisin harjoittelemaan, päävalmentaja sanoi.

26-vuotias Femling kirjoitti Instagram-tililleen ennen leikkausta, että kaikki näyttää hyvältä järkyttävistä kuvista huolimatta.

– Tämän piti olla kiva viikonloppu Norjassa, mutta se loppui ennen kuin ehti alkaakaan reissuun ambulanssihelikopterissa.

– Tilannekatsauksen mukaan kaikki näyttää hyvältä, vaikka kuvat eri medioissa eivät näytä hyvältä, Femling kirjoitti.

Femling oli mukana Ruotsin sensaatiomaisen viestikullan voittaneessa ampumahiihtojoukkueessa Etelä-Korean talvikisoissa tänä vuonna.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt