Norjalaisen tähtipariskunnan karmea tragedia – 13-vuotias poika menehtyi yllättäen omaan sänkyynsä: ”Täysin käsittämätöntä ja odottamatonta” - Ampumahiihto - Ilta-Sanomat

Norjalaisen tähtipariskunnan karmea tragedia – 13-vuotias poika menehtyi yllättäen omaan sänkyynsä: ”Täysin käsittämätöntä ja odottamatonta”

Gunn Margit Andreassen ja Frode Andresen menettivät 13-vuotiaan poikansa.

Julkaistu: 5.1.2018 19:23

Entisten ampumahiihtäjien Gunn Margit Andreassenin ja Frode Andresenin 13-vuotias poika menehtyi yllättäen uudenvuodenpäivänä.

Gunn Margit Andreassen ja Frode Andresen kohtasivat suuren surun uudenvuodenpäivänä. Ampumahiihtoladuilta tuttu norjalaispariskunta löysi 13-vuotiaan poikansa aamulla menehtyneenä omaan sänkyynsä.

Perhe oli juhlistanut yhdessä vuoden vaihtumista Norjan Honefossissa. Vielä illalla nukkumaan mennessään poika oli käyttäytynyt normaalisti ja kaikki oli ollut vanhempien mukaan hyvin. Aamulla hän oli kuitenkin poissa.

– Hän oli iloinen ja onnellinen poika mennessään illalla nukkumaan, pariskunta kertoi VG:n mukaan.

Menehtyneellä pojalla oli diagnosoitu lievä epilepsia neljä vuotta sitten, mutta vanhempien mukaan se ei ollut juurikaan vaikuttanut jalkapalloa harrastaneen pojan normaaliin elämään.

Frode Andresen menestyi myös maailmancupissa. Hän voitti uransa aikana peräti 15 maailmancupin osakilpailua.

Pojan kuolinsyy ei ole vielä selvinnyt, mutta vanhemmat epäilevät pojan saaneen yön aikana voimakkaan epilepsiakohtauksen.

– Kohtasimme pohjattoman surun. On tapahtunut jotain täysin käsittämätöntä ja odottamatonta, pariskunta sanoi lehdistötiedotteessaan.

Gunn Margit Andreassen loi menestyksekkään ampumahiihtouran. Uudenvuodenaamuna hän menetti 13-vuotiaan poikansa.

Frode Andresen, 44, ja Gunn Margit Andreassen, 44, olivat molemmat erittäin menestyneitä ampumahiihtäjiä. Andresen saavutti uransa aikana kolme olympiamitalia ja yhdeksän mitalia maailmanmestaruuskilpailuista.

Andreassen puolestaan on kaksinkertainen olympiamitalisti. MM-kisoista hän on saavuttanut yhteensä viisi mitalia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?