Lindsey Vonn julkaisi sydäntäsärkevän kuvan 90-vuotiaasta isoäidistään – ”Et enää muista minua” - Alppihiihto - Ilta-Sanomat

Lindsey Vonn julkaisi sydäntäsärkevän kuvan 90-vuotiaasta isoäidistään – ”Et enää muista minua”

Lindsey Vonnin koskettava viesti isoäidilleen sulattaa sydämiä sosiaalisessa mediassa.

Lindsey Vonn voitti hienolla alppihiihtourallaan mm. olympia- ja MM-kultaa sekä neljästi maailmancupin kokonaiskisan.

26.5. 18:00

Entinen alppihiihtotähti Lindsey Vonn, 36, julkaisi koskettavan kuvasarjan isoäitinsä syntymäpäiviltä Instagramissa. Ensimmäisessä ja toisessa kuvassa yhdysvaltalainen poseeraa yhdessä isoäitinsä kanssa.

– Et enää muista minua, mutta rakastan sinua todella paljon. Me kaikki rakastamme. Hyvää 90-vuotissyntymäpäivää. Olen kiitollinen sinusta ja kaikista muistoista, jotka jaamme, Vonn kirjoittaa kuvan oheen.

Katso kuvat alta tai tästä linkistä.

Julkaisun kolmannessa kuvassa on yhteispotretti isoäidin 90-vuotispäiviltä. Julkaisu sai aikaan kommenttivyöryn.

– Jollain tasolla hän vielä muistaa sinut. Laula hänen lempikappalettaan tai lausu hänen lempirunonsa. Pidä häntä kädestä ja tunne hänet.

– Dementia on julma tauti. Voimia!

– Isoäiti muistaa sinut sydämessään.

Vonn on viihtynyt otsikoissa viime aikoina, sillä hänen parisuhderintamallaan puhaltavat uudet tuulet. Alppihiihdon olympiavoittaja ja maailmanmestari erosi NHL-tähti P. K. Subbanista viime vuoden loppupuolella.

Nyt Vonn on löytänyt rinnalleen uuden miehen. Hän on viihtynyt viime aikoina espanjalaisen näyttelijän ja mallin Diego Osorion kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?