Lindsey Vonn esitteli ylpeänä salitreenin tuloksia bikinit yllään - Alppihiihto - Ilta-Sanomat

Lindsey Vonn, 36, esitteli salitreenin tuloksia bikineissä – seuraajat eivät olleet pysyä nahoissaan, huippumallitkin reagoivat

Lindsey Vonn halusi esitellä vartaloaan, koska on ylpeä itsestään.

–Tuomitkaa, jos haluatte, mutta minä olen tehnyt kovasti töitä kuntosalilla ja pitänyt huolta itsestäni, Lindsey Vonn kirjoitti Instagramissa.

31.3. 13:07

Ex-alppihiihtäjä Lindsey Vonn, 36, julkaisi itsestään kuvia ranta-asussa Instagramissa.

Vonn on pukeutunut keltaisiin bikineihin ja kuvat on sijoitettu ”jonnekin aurinkoiseen paikkaan”.

– Tuomitkaa, jos haluatte, mutta minä olen tehnyt kovasti töitä kuntosalilla ja pitänyt huolta itsestäni. Joten julkaisen bikinikuvia, koska olen ylpeä itsestäni, Vonn kirjoittaa.

Vonnin someseuraajat osasivat arvostaa näkemäänsä. Esimerkiksi moni julkkis, kuten huippumallit Karolina Chomistekova ja Ashley Graham ihailivat kuvia emojeja lähettämällä.

– Hitto soikoon, niin oletkin tehnyt töitä, töitä, töitä! Minä julkaisen omat kuvani seuraavaksi, Vonnia valmentava Gunnar Peterson hehkutti.

– Ketä kiinnostaa, mitä ihmiset ajattelevat, vaikket olisikaan tehnyt salilla töitä? Ihmiset tuomitsevat, koska he voivat itse huonosti. Ole vain oma itsesi, eräs kommentoija sanoi.

Alppihiihtäjä Laurenne Ross puolestaan kertoi leikkisästi, että ”tuomitsee” Vonnin ”rajusti”.

Vonn otti viime vuonna rohkeasti kantaa törkykommentteihin, joita oli saanut bikinikuvistaan.

– Olen ladannut tänne useita uimapukukuvia viime aikoina. Se on pelottavampaa kuin miltä vaikuttaa. Urheilijanakin saa armottomia kommentteja ja saa lukea lehtijuttuja, jotka ovat todella tylyjä. Niissä haukutaan ulkonäköäni, ja se joskus satuttaa minua, Vonn kirjoitti tuolloin.

Vonn on 2000-luvun meritoituneimpia alppihiihtäjiä. Hän voitti yhden henkilökohtaisen olympiakullan, kaksi MM-kultaa ja useita muita arvokisamitaleja. Lisäksi hän voitti kaikkiaan 82 maailmancupin osakilpailua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?