Kuvat: Näin villisti Levin yössä juhlittiin alppikisojen viikonloppuna – Yle: Koronavirus levisi - Alppihiihto - Ilta-Sanomat

Kuvat: Näin villisti Levin yössä juhlittiin alppikisojen viikonloppuna – Yle: Koronavirus levisi

Kuvien perusteella Levin yössä juhlittiin kuin koronaviruksesta ei olisi tietoakaan.

Illanviettoa ravintolassa Levillä.­

1.12.2020 0:02

Kittilän Levillä järjestetyn alppihiihdon maailmancupin (21.–22.11.) ilta- ja yöelämän jäljiltä on paljastunut uusia koronavirustapauksia, kertoo Yle.

Levillä sijaitseviin ravintoloihin on jäljitetty toistaiseksi ainakin 12 virustartuntaa, joista maanantaina kahdeksan kappaletta.

Useimmat uusista tartunnoista näyttävät liittyvän Bar Ihkuun.

– Kyllähän tämä on huolestuttavaa. Kaikkien, jotka ovat olleet kisaviikonlopun aikaan Ravintola Narranissa, Bar Ihkussa tai Pub Hölmölässä, on syytä mennä koronatestiin hyvin pienissäkin oireissa. Näiden ravintoloiden työntekijöitä kehotettiin viime viikolla menemään testeihin, infektioylilääkäri Markku Broas Lapin sairaanhoitopiiristä sanoi Ylelle.

Ilta-Sanomien haastattelemien silminnäkijöiden mukaan Ihkussa on vietetty iltoja tiiviissä tunnelmissa.

Asiakkaita ravintola Ihkussa Levin hiihtokeskuksessa 20. marraskuuta 2020.­

Ravintola Ihku Levillä perjantaina 20. marraskuuta.­

Ihmisiä jonottamassa ravintola Ihkuun Levillä perjantaina 20. marraskuuta.­

Lapin sairaanhoitopiirin infektioylilääkäri Markku Broas vahvisti Ilta-Sanomille tiistaina, että tartuntoja on jäljitetty Levin ravintoloihin 12 kappaletta eikä 13, kuten Yle aiemmin kertoi.

Olitko Levillä 21.–22.11.? Ota luottamuksellisesti yhteyttä Ilta-Sanomien toimitukseen, WhatsApp 040 660 9019. Tai urheilu@iltasanomat.fi

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?